Uhhh



Alltså haha.. jag är bara allmänt arg!


STOP AND STARE



Hola på er. Dagen har varit rättså seg, gillar inte våra måndagar. Och min förkyldning pågår fortfarande tyvärr. Men det ska vi ändra på :-D haha! nämen nu ska jag gå och dega. Hörs sedan.

DON´T LOOK BACK IN ANGER

Sitter och lyssnar på en välldigt bra låt. Men nu måste jag s k y n d a mig in i duschen för kl. 5 ska vi vara hos hanssons. Eftersom jag och viktor fyllde år på samma dag så ska dom fira oss båda idag istället. Och jag taggar även till solsidan som är ikväll, haha så sjukt bra! aja hare så bra! 

 

----------------------------------------------------------------

Älskling ♥


SKOTER KORTET



Sådär ja, då var skoter kortet fixat så nu är det bara ut och gasa. haha. Nejmen det är väl ungefär det jag har ägnat dagen åt, var på teori, körde skoter och gjorde provet. Jag är välldigt förkyld också, hör typ nada heheh. Nä nu ska jag sätta igång med min älskade läxa. Hörs

L-L-LÖRDAG

Hej! Jocke var ju här igår, mysigt värre :). Idag är jag sjuk, är förkyld och har ont i huvudet/halsen. Inge vidare roligt. Men ikväll så ska vi ut och käka middag sen ska vi på arenan och se på idol. Så får stoppa i mig några alevdoner så ska jag nog klara kvällen. Det blir ba braa. Nu ska jag gå och vila ett tag. Pussar



hehe deg


HÅLL MIG SÅ HÅRT DU KAN


EGEN PIZZA



Känner att jag börjar bli lite förkyld. Trodde att jag hade klarat mig, men icke sa nicke! Nu ska jag lägga mig framför teven och vänta på att mamma kommer hem. Det var nämligen jag som fick bestämma middag ikväll, och eftersom att jag har gått och varit sugen på en pizza ända sen imorse så ska vi göra hemma gjorda pizzor. Haha mumms. Jocke kommer hit ikväll me :) Hare så bra!

DAGENS


Jeans - jc, Linne - jc, Tröja - jc

16.56

Känns som att jag har blivit välldigt dålig på att uppdatera här. Men i alla fall så har jag precis bakat mina och jockes bästa muffins så dom är alldeles strax klar i ugnen! :) mumms. Sen blir det middag. Hörs mer sen.


repris bild.

TUMME NER!


Tummen ner på magsjuka!!

16.27

Jag ligger och fyser som attan. haha. Hur mår ni andra? Själv är jag jätte orolig för att jag ska få magsjuka..men annars mår jag riktigt bra. Ska snart börja skriva en recension på engelska och sen får jag se vad som händer. Jag har inte så mycket att skriva om så jag tror jag slutar där. Hare bra!


16 ÅR NU DÅ


21.30

Det skulle egentligen ha kommit upp ett jätte 'fint' collage här, men det funkade icke.


Sov gott alla snyggingar!

PRESENTER


Detta fick jag av mina underbara kompisar igår :) + ett par till örhängen och en likadan svart tröja, men den ska jag byta.

It was king



Hej! Det går inte särskilt bra för mig med pluggandet. Eller lite har jag väl gjort men ingenting går in i mitt huvud så det känns ganska meningslöst.. Igår så skulle fanny komma hit och äta men hon hade dragit med sig några fler brudar så dom kom också hit. Trevligt värre. Och senare så kom jocke och oscar hit också. Jätte bra kväll var det. Tack alla :) Jag visar er presenterna som jag fick sen. Pussar

PLUGG PÅ G

Jag har börjat lite men nu ska jag sätta igång på riktigt. Jag har nämnligen bestämt mig för att jag SKA plugga so i flera timmar idag! Vi har prov på tisdag och imorgon hinner jag nog inte plugga så jätte mycket eftersom det kommer främande osv. Så nu sätter vi igång.. Hoppas ni får en bättre söndag än vad jag kommer att få!


Hold my hand


IT FEEL SO GOOD!


Slow down


LÖRDAG

Imorse var jag uppe med tuppen. Direkt när jag vaknade satte jag igång med att läsa lite so sedan gick jag ner och åt frulle. Jag har rättså mycket jag ska hinna med idag så det är bäst jag sätter fart! Ska försöka hinna gå ut och fota lite i de fina vädret också. Puss


20.36

Sitter och myser i min onepiece. Men alldeles strax så ska jag gå och göra en choklad mousse, efter det blir det teven. Puss



Jag rekomenderar verkligen onepiece! så sjukt sköna att bara gå hemma och dega i.
Tummen upp åt dom! :)


TRÖJA


16.51

Hejsan, mår ni bra? Jag mår bra, fast känner mig lite sjuk. eller sjuk och sjuk. Har ont i huvudet och är jätte trött bara, än fast jag sover hur myket som helst! Det är lite små konstigt. Men när mamma kommer hem så ska jag följa henne och handla och sen ska vi äta. När jag får lite mat i magen så kanske jag känner mig lite piggare. Förhoppningsvis så gör jag det i alla fall. Nu ska jag kika runt på lite bloggar. Hörs senare!


DAGENS

Dagens humör: glad
Dagens måsten: plugga so
Dagens frisyr: utsläppt nu men innan uppsatt
Dagens smink: puder, mascara
Dagens klädsel: mjukisar och linne just nu
Dagens accessoarer: örhängen
Dagens fundering: om jag orkar gå och lägga mig i 10 min eller inte
Dagens beroende: äh, jag vet inte
Dagens tråkigaste: ingenting
Dagens längtan: sommar
Dagens superlängtan: sportlov!
Dagens tidning: ingen

ONSDAG 19 JANUARI

Hola. Hur mår ni idag? jag mår great :) förutom att jag är jätte trött. Det går inte att beskriva, haha. Skoldagen var i alla fall varit rättså chill. På morgonen åkte alla nior in till nola skolan, vi var där och fick information om olika program. Sedan vid lunch så åkte vi tillbaka till skolan och åt lunch, sen hade vi engelska och sen idrott. På idrotten åkte vi grillor, och det kändes verkligen att det var längesedan. Sen efter skolan kom gubbis till mig, men han var tvungen att åka hem ganska tidigt :( När han for hem så la jag mig och såg på någon utomjordings film, haha jag vet det kan låta sjukt men den var faktiskt riktigt bra. Och nu sitter jag här med tusen läxböcker framför mig, jag orkar verkligen inte. Men är väl så illa tvungen! Det blev ett ganska långt inlägg de här, hoppas ni orkat läsa till hit då. Ska strax sluta babbla. Men imorgon så ska vi in till nola och kolla på nogon föreställning efter lunch och efter den så går jag, jocke, sandra och oscar ner på stan och sen kanske vi åker på hockeyn. Så det blir nog inget bloggande förens imorgon kväll eller på fredag. Pussar


21.13

Nu ska jag gå upp och duscha sen blir det att sova! Imorgon ska vi in till nola/park och 'hälsa' på där på förmiddagen. Hörs efter skolan.

repris bild


You're the best part of me

Hej! Mår ni bra? jag mår väl ganska så bra i alla fall. Lite trött och bara less på skolan osv. Haha rädd för skolan är jag också, eller inte bara jag utan hela våran klass. Förutom killarna då (?) Står en liten smått äcklig kille utanför å ja. Uhh.. Men över till någonting helt annat. Nu ska jag gå och plugga aset av mej och medans jag gör det så ska jag äta tacos. Åh gott va?




16 JANUARI 2011

Nu när läx läsandet är färdigt så funderar jag på att gå upp och fota lite, får se vad jag hittar på. Och sen blir det duschen. Sitter också och tänker ut vad jag önskar mig när jag fyller år. Det är ju inte länge dit liksom! Och jag måste bara säga att ikväll är det solsidan som jag längtat efter så länge. Jamen ni ser väl om det kommer upp några bilder sen eller inte!


ANOTHER DAY

Godmorgon eller vad man nu ska säga. Kanske ska börja berätta om gårdagen? Vi åkte till felix, såg hockey, åt mat och så där. Sen vid 9 så började jag gå. Jocke och alva kom och mötte mig. Svin kallt var det ute också! Och sen när vi kom dit så började boysen spela NHL till ungefär 3 på natten, sen så åkte vi hem. Haha ojojoj, kan säga att jag och alva var bäst i alla fall! mer säger jag inte ;). Nä men nu ska jag sätta igång med läxan så jag får vara ledig ikväll. Pussar!

Gårdagens outfit:


LÖRDAG KVÄLL

Hej! Har precis fixat mig klart osv. Nu ska våran familj åka och käka middag och se på hockey hos felix. Sedan vid typ åtta eller nått så går jag till heffa och är där med några resten av kvällen. Så jag lär nog inte blogga någonting mer idag. Hare bra!


THE ONLY ONE


Foto: Fanny Westman

Jag är så himla trött nu alltså! Och imorgon blir det fullt upp hela dagen/kvällen, men kanske att jag hinner blogga däremellan. Aja vi får se. Godnatt på er!

FÖRSÖKER ATT FÅ IN DETTA I MITT LILLA HUVUD


DIGGAR LÅTARNA



YOU ARE MY FRIEND



Hahah visst har vi inte snygga mössor på oss?

Hej på er! Har ganska så nyss ätit klart. Vi åt tacos, mumms så gott det var! hehe. och som ni kanske märker så blir det en hemma kväll för mig ikväll. Men det blir ganska bra det me, behöver verkligen sova tidigt. Men nu så ska jag gå och ta på mig myskläder sen lägga mig framför teven. Hörs senare eller imorgon!


THE LAST FEW DAYS

Hej, har inte bloggat på ett tag. har haft fullt upp. Men nu är jag förhoppningsvis tillbaka igen! Kan ju börja med att berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna. I onsdags åkte jag till joakim direkt efter skolan och var där hela dagen/kvällen. Ja ni såg ju att han bloggade så bra! Sedan igår så åkte jag hem till emma direkt efter skolan, åt, bytte om och sedan drog vi på friskis och svettis. Det var verkligen skönt med tanke på att jag inte har tränat på år och dagar. haha. Vet inte riktigt vad som händer ikvälll än men det hör jag av mig om senare. Puss

 
Foto: Fanny Westman

J0ckAs

ChaCHa Bl0GeeN!
Idag har jag varit i skolan å där träffade jag olleolivia. Just nu så chillar vi hos jockesplaze :)
Vi ska se film nu sen ska vi laga mat :)

Det va kul å bl0gga :) puss

You took my hand and told me you loved me


Bild från i lördags. Ha ha vi hittade några roliga mössor att fota i, kommer mer bilder sedan. Och jag kan ju passa på att säga att det är Fanny Westman som tagit alla dom här bilderna jag lagt ut nu på slutet.

Blev ingen träning för mig pga. att maten blev lite försenad och jag hann helt enkelt inte. Men nu blir det lite hemma träning i alla fall, sen duschen. Och efter det så ska mamma klippa mig. puss

TUESDAY

Då var denna dag avklarad också då! Har nyss fikat lite och ikväll blir det friskis och svettis tror jag. Har inte tränat på ett tag så får se hur det blir med det, hahah illa. Nä nu ska jag gå upp och ta på mig träningskläder. Hörs!


MÅNDAG 10 JANUARI



fannybaby!

Nu säger jag godnatt!


KEEP YOUR HEAD UP

Hej! Har alla haft en bra dag? haha vet att jag ändå inte kommer få något svar på de men det blir till en vana att fråga. Jag har i alla fall haft en bra dag, är ju grymt trött, men spela roll. Har sovit dåligt inatt på grund av att jag var så pigg, det känns som att jag inte sovit nogonting alls. Men det har jag ju såklart. Ja inte mer om det! Nu kom mamma precis hem så jag ska gå och hjälpa till med maten. Är sjukligt hungrig alltså. Men vi hörs mer senare!


GODNATT OCH LYCKA TILL

Nu ska jag gå och se på någon film, så jag säger godnatt och lycka till imorgon när skolorna börjar!


LIKE A MONSTER


SKOTER TUR

Jag har precis kommit in. Har varit ute och kört lite skoter, svin kul. Jag fyller ju år snart så då ska jag ta skoter kortet och då får man ju köra vart som helst nu får jag ju mest bara köra här på gården osv. Men jag länkta verkligen! Nu ska jag hjälpa mamma att plocka bort julen, känns bra. Jag är less på den nu. Och sen blir det duschen och tagga skola. Men hör nog av mig senare.

SÖNDAG 9 JANUARI

Godmorgon! Har ni det bra? Jag har nyss ätit frukost och ska strax gå ut en sväng så att jag känner mig lite piggare. Håller på att fixa bilderna från igår så dom kommer nog upp eftersom här. Jag har inte så mycket att säga er så jag tror jag slutar där. Ha en bra dag alla :)

17.04

hejsan! Kvällen igår var super :) Idag så kom fanny och fanny hit, vi har fotat hela dagen och nu har båda precis farit hem. Kommer nog ut bilder senare. Ikväll kommer elin hit och deras familj, dom ska äta middag här och se på hockey. Men nu måste jag gå. Hörs sen

FREDAGS MYS

Nyss hem kommen från mormor nu da. Ikväll kommer några brudar hit och vi ska se på film och bara mysa :) så jag har inte så mycket mer att säga just nu. hare bra! :)

  


23.52

Nyss sett klart på en jätte bra film så nu blir det sängen för min del! Imorgon åker jag in till stan vid tio sen ska vi äta middag hos mormor så bloggar nog efter det. Ni får hare så bra! :)

FUCKING PERFECT


6 JANUARI 2011.

Såååå äntligen så har jag fått till det ganska bra här i alla fall, har tagit ungefär halva dagen. Men jag har lite kvar att fixa men det får bli imorgon. Nu ska jag gå och se på film. Hare bra! :)

17.33

Imorgon så ska jag försöka fixa lite här på bloggen så att det blir lite omväxling :) Nu ska jag draaa, hare!

:')


I like the way you hold me


5 JANUARI 2011.

Hejsan! Igår kväll såg jag på Titanic, och fy sjutton så bra den filmen är alltså! Det var jätte länge sedan jag såg den innan så jag kom inte ihåg så mycket, men den är så himla sorglig verkligen. Till er som inte har sett den SE DEN! sjukt bra. Nu över till någonting annat, vaknade runt tio i morse så jag och mamma åkte in till stan för några ärenden, åkte även och hälsade på farfar och mormor. Trevligt de. Och vi kom precis hem så nu ska jag gå och se om det är någonting bra på teven. Hare bra!

21.09

Bilderna blev piss kan jag lova så därför kommer ni inte få se ett skit av dom! Och headern är bara tillfällig tills jag gjort en ny helt enkelt. Nu ska jag gå och se på hockey sen filmmmmm. hare

HOS FÄNNY.

Hej! Åkte till fanny vid 1 idag när mamma började jobbet. Vi har fotat osv :) det lär ju komma upp bilder sen så håll utkik! Nu ska vi gå ner och se på teve. Hörs sen.

2011!



NYÅRSAFTON.


NU KÖR VI.


2010


3 JANUARI.


13.55

Godmorgon. Nu mera sover jag alltid bort dagarna, och det suger. Men det är för att det går så bra filmer på teven på kvällarna så det blir att man är uppe länge och sen så sover man länge. Så aaa. Har inga planer för dagen men ikväll så är jag hemma ensam så får se vad som händer. Hörs.

har inge bilder.

-

Jag önskade, jag hoppades och jag lyckades!


...



DET SKET SIG.


Hej! skulle egentligen åka på hockey med joakim men det sket sig med skjutsen.. Men ska nog träffa han efter i alla fall :) Nu ska jag sätta mig framför teven och se på hockeyn. hejda



00.02

Go kväll. Jag har suttit och sett på en film som nyss slutade, bra faktiskt. men kommer inte ihåg vad den hette haha. Nu är jag så sjukt trött så jag ska gå upp och lägga mig, än fast det känns som att jag nyss vaknade. Amen sov gott alla!

BILDER.

Här kommer några bilder från igår, mest bara sen vi var hos terese. Ni får se dom från sofie sen :)

14.35

Godmorgon! Har alla haft en bra nyår? Det har jag, eller början av kvällen och slutet var i alla fall helt klart bäst enligt mig. Ungefär vid halv tolv gick jag, jocke och oscar från festen till sandra. Vi kom typ in 3 minuter innan tolv slaget så det var tur! :) hehe. sen så gick vi upp och la oss och såg på någon dålig B film och vid halv två kom vår skjuts hem. Så slocknade halv tre kanske.
Nu har jag ganska så nyss klivit upp och ätit frulle, så jag ska gå och kolla på min kamera om jag fick några bilder eller inte. Ni får helt enkelt hålla utkik sen! Hare bra och tack för kvällen allihopa!


RSS 2.0