ÅH.

Legat och sovit tills nu. Åh, nu blev allt ännu jobbigare. är typ död fortfarande. Haha alltså allt känns helt fel just nu för att jag är trött och less på allt plugg som jag har, och det hinner jag inte heller göra ikväll för vi ska iväg och träna på hår grejsen klockan sex. Så jag skriver senare då jag har ätit och se om jag är lite gladare då.

SLUTATA 12.


Slutade 12 idag, så skönt, så skönt. ehhhh jag har damp för att jag är så trött. Jag har nyss ätit lunch och godis så nu ska jag gå och sova en stund hade jag tänkt. Hörs senare :)

btw, Jag säger bara: NEJ TACK till magsjuka!!

20:15

Då var sportfysiken utskriven och klar då :) Känns bra eftersom jag inte har någon tid alls för att plugga i veckan. Nu sitter jag med min feta godispåse från hemmakväll och ska snart hoppa in i duschen. seya.

haha typ godis-fulla-mun (a)


Just stand there and hear me cry.


Hej! Känns som ganska dålig uppdatering här ifrån mig, men jag har haft fullt upp helt enkelt :) Har varit på sliperiet och tränat till hairshowen i ungefär 6 hours idag så jag är helt död verkligen! så himla trött. Måste iallafall börja med plugget nu, sen blir det soffan+teven för mig kan jag lova. Hare bra.

LÖRDAA.


Går och ser teve :) haha intresant vaaa?? haha.

TIK TOK.


<3


15.52


Ungefär såhär kul har jag :) hehe. Men nu ska jag fortsätta gå och ha tråkigt seya ;;

PLUGG x10.

Haha sitter och käkar godis för fullt :) från hemmakväll också! älskar liksom de godiset. Men jag måste verkligen fortsätta med sportfysiken nu igen. hörs senare :)
 


MILLION PIECES.


Måste verkligen knäppa nya bilder! men ni får stå ut ett tag till :)

Jag ska berätta varför jag haft lösenord på bloggen, och det är för att mina föräldrar har börjat läsa så jag kommer he dit lösenordet tills dom slutat. Så vi hoppas på att dom snart ska ge upp :)
Just now sitter jag och renskriver sportfysiken som är så himla dryg! men jaja så äre. Jag har inte så mycket att säga er så bloggar senare.

LITE SOMMAR BILDER, OSV :)







It turn my whole world around

Hej, kom precis på att jag inte haft en ända lektion idag. Chill eller vadå :) först på morgonen så var hela skolan i kyrkan på advents sak, sen när vi kom tebaka så hade vår klass hål och sen hade vi so, men istället för so:n så gick jag, terese och sandra på bilden och gjorde 'klart' våra snygga målningar.. Sen efter lunch gick vi till slöjden och strök och testade lucia klänningarna osv :) sen sluta vi. Hel najs! Men nu ska jag sätta igång med lite plugg ist. höööörs :)

tummen upp på detta :)

NIGHT IS YOUNG.

Måste verkligen gå upp och lägga mig nu. Skönt som tusan känns det med fredag imorgon också :) Aja hörs tomorrow.

Det kallas kärlek


VILL HA!!

Åååh, högst upp på önskelistan är dom skönheterna! ;) ser så sjukt sköna ut.


18.16

Har pluggat järnet med fanny s tills nu ;) duktiga vi är. Så när är sportfysiken nästan klar med :D bara renskrivningen kvar... Vi har nyss ätit också, så nu ska jag gå upp och duscha sen åker vi på kyrkan. Hörs sen.

GE OCH TA.


YOU'RE THE ONE THAT I WANT.

Blablabla har inte så mycket att säga, bara att jag gjorde bort lite läxa hos mormor och att jag har fått en tid på tisdag då frisörerna på hairshowen ska färga mitt hår så som dom vill att det ska va till showen, kan typ bli rött eller nått :o Men får ju såklart en gratis avfärgning sen så jag kan färga tebaka min browniee :) tur de. Amen nu ska jag gå och se teve :)

gammal bild.

GRATTIS GRATTIS.


Åker till stan nu för att gratta mormor :) Får se om jag hinner blogga ikväll men det tror jag. Hare bra!

SLEEP WELL.

Går och lägger mig nu, sovgott :)


21.09


Härliga byxor :) men det är egentligen en byxdress som man knyter bakom nacken också är det öppen rygg men man kan ha den som bara byxor också, svin bra. Var och kollade om vi skulle hitta jackan och de gjorde vi också, fast den var blå och jag vill hellre ha en svart så det blir till att önska sig en i julklapp ändå :) Amen iallafall känns som att det blev en himla massa inlägg idag haha. så kanske borde sluta just för dagen? Aja kanske kommer upp ett till innan jag går och lägger mig. vi får se :)


UNDER THE BRIDGE.


Har nyss duschat och fått lite mat i magen. Ska gå upp på kontoret nu och se om vi hittar pappas gamla fjällräven jacka :) hopppapappas.


DET VERKADE SÅ LÄTT.


Jag vill känna din kropp emot min
Höra pulsen slå
Din mun tätt emot min
Hjärtat snabbar på
Jag ser på dig och du ser på mig och jag säger JA, JA jag vill ha dig
Jag vill känna din kropp emot min
När vi två blir en

:)


IT'S NOT SO EASY.


Jag och terese ska ju somsagt ha friskis&svettis som ledaruppdrag för våran klass och 9:2. HAHA komma dö :) men det gör ingenting.. Så nu sitter jag och renskriver och testar alla övningar som sötnosen terese har skrivit ner, men de är bara de att jag inte fattar allting som hon skrivit och då kan jag inte testa hur många vi ska göra osv så jag kommer ingen vart. Men som tur så kommer hon nog hem snart så kan jag ringa na. Jag skulle också börja göra matte och svenska men det fattar jag inte heller någonting av så har ingenting att göra just nu. Går väl upp och duschar eller någonting då =) Seya.

JULKLAPP bababba

Två av sakerna jag önskar mig i julklapp! :) Och om jag inte får de då så har man ju en till chans eftersom jag snart fyller år, svin bra. Nu ska jag sätta igång me pluggä, hörs sen.


21.04

Tänkte bara säga att jag är sjukt trött och har så himla ont i halsen igen! :( Om det inte blir bättre ska vi åka in på sjukhuset. Låter roligt va? åhh jag är så arg. Godnatt

KING.


COOLER THAN YOU.


Drar in till sliperiet strax :) Vi hörsss kanske när jag kommit home.

<3

SOUNDS GOOD.

Skolan idag var bra. Men kallt som tusan ute alltså! huvva, gillar inte vintern på de viset. Mamma kom precis hem så vi ska väl snart äta sen åker jag in på hairshow information typ :) blir kung de. Hörs sen!

sandra vägrade tyvärr vara med.

BLOGGEN HAR DAMPAT.


Bloggen har dampat hela dagen därför jag inte har skrivit så mycket. Sitter och pratar med Sandra nu på telefonen osv. Du vet, jag älskar dig! Ska nog gå och lägga mig snart också, skola imorgon. Puss.


!!

Det går inte att lägga upp bilder på bloggen.. jag får damp!!

HOME.

Hemma från dans nu. Vi ska vara med på en hår show den 1 december, svin kul! :D hörs sen.

NÄR VI TVÅ BLIR EN.


Åker på min dans nu. Hörs efter den :)


22.57


Haha min älskling! Har precis bortstat tänderna och tvättat bort sminket så ska lägga mig och se på teve en sväng sedan blir det sängen. Hade

Alltså jag sitter och lyssnar på världens bästa låt! Älskar den fast grinar alltid till den. Men bra ären!


FORGET, I'M NOT SURE I COULD.


I’m not ready to make nice
I’m not ready to back down
I don’t have time to go round and round and round
It’s too late to make it right
I probably wouldn’t if I could

Forgive, sounds good
Forget, I’m not sure I could
They say time heals everything
But I’m still waiting


I'M NOT READY TO MAKE NICE.

Tror faktiskt att jag går och lägger mig snart, har så himla ont i huvudet. Och jag kom på att jag och terese ska ha ledaruppdrag snart ;o friskis och svettis! kill me. Vet inte om jag skriver något mer ikväll men isåfall hörs vi imorgon efter min dans :) sov gott!

haha minnen sandra, eller vad säg du :D älskar dig.

.

Min skjorta som jag skulle beställa är slut.... ÅH!!

19:18

Nyss vaknat efter att ha sovit i ungefär 2 timmar i soffan, haha. Åh skulle kunna gå och lägga mig nu..
Hade endast 2 bilder sen igår ;)

HOCKEY.

Sitter och ser på hockey deg som jag är med godispåse i knät, kommer snart somna! hehe skriv sen :)

20 NOVEMBER 2010.

HEJ! Jätte dålig uppdatering verkligen, men har haft fullt upp sen i torsdags tills nu! Lite kortfattat sådär - Igår var det skola sen åkte vi in till stan direkt för att ha sound check på sliperiet kl 3. Sen skulle vårat band visst inte spela förens halv 12, och det fick vi inte veta förens klockan 7. Så sjuuukt dåligt av dom, aldrigigig mer säger jag bara! =) Och idag var vi på gymnasie skolorna som hade öppet hus. Lutar nog åt natur för mig. Sedan efter det gick jag och mamma ner på stan, blev lite bra å ha köp. Sen hem! Och nu är jag så sjukt trött så vi hörs sen.

21.51

Nu blir det sängen för olivia gidlund! Sov gott sweeties :)


SUPER DUPER.

Nyss klippt mig och jag blev faktiskt riktigt nöjd! Ovanligt enligt mig. hehe, tog ingenting på längderna utan klippte upp det ganska så mycket så det blir lättare att få volym på håret osv :) jätte bra. Nu ska jag gå och packa väskan för imorgon eftersom vi åker in till stan direkt. Blir nog ingen bloggning imorgon heller. Utan hörs på lördag! hare bra allihop! =) puss.


Special


REMEMBER MY NAME.

Sitter och gör min 3:dje matte läxa nu, åhh i hate it! Också har jag sprungit och letat min lucia klänning i hela huset, men hittar den inte =( Får se, mamma lär hitta den. Haha men ska snart gå och klippa mig. Seya :)


älskar dig retsticka ;)

ALLT MÖJLIGT.

Haloj! Igår så for jag, emma och sandra in till stan direkt efter skolan. Det blev några köp, ja :) men jag vet inte om jag orkar visa dom, ni kanske får se outfits på de sen någon dag när jag har det. Amen iallafall så åkte jag och sandra på någon konsär kl 7 igår som var inne i stan, så det blev en heel dag på stan verkligen! kom hem runt 9 - halv 10 kanske. Och dagen idag har varit bara bra den me, vi skulle träna med vårt band och då fick vi reda på att vi ska spela på sliperiet IMORGON! och vi lärde oss hela låten idag ba. Haha det lär ju gå toppen också.. Men vi får väl hoppas på det bästa iallafall. Så imorgon måste vi åka in till stan för att repa direkt efter skolan och vara där till 12-1 på natten. Känns ju lite små drygt, tur dom bästa brudarna är med iaf =D med er blir allt bra! Ojoj känner att det här blev ett väldans långt inlägg och jag förstår er om ni inte orkar läsa. hehe. Mamma kommer snart hem med saxen och ska klippa mig också, de blir braaaa :) Men nu ska jag gå och plugga lite matte. Hörs!

Älska!

DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT.


hehe fin å gammal bild :) love u
Ska gå upp och lägga mig i sängen nu! hörs imorgon kväll. Puss =D.


CHRISTMAS.


Har suttit och myst med Emma en stund ikväll! Vi tränade även lite på engelska provet som vi har tills imorgon. Och det komma ju verkligen gå bra.. Imorgon far jag och några girls in till stan för shopping ;) det blir bara bra de. Och jag kan säga att jag har börjat få jul känsla! Det känns riktigt mysigt med jul nu alltså, för några veckor sedan ville jag bara spy på julen. haha. Aja så kan de va, nu ska jag gå och packa gympa väskan tills imorgon. Hare bra!

Och justeja! Jag ska visa bild på mitt rum, men det är fortfarande så himla stökigt! men ska försöka fixa de till helgen kanske :)

21.27

Hej! jag lever men jag orkar inte skriva någonting idag, är så lesssss på allt och alla! Aja hoppas ni har det bra iallafall. Godnatt

FIKA OCH MYS.

Nyss duscha och nu ska jag mysa ner mig i soffan med varm choklad och fika :D mysigt va?

KÄNNER ATT DET BLIR ETT ROLIGT INLÄGG, ELLER?

Heejsan vad jag har tråkigt. Måste gå och sysselsätta mig med någonting nu alltså, tror det blir duschen sen så skulle fanny ringa mig :) Också måste jag välja kläder till imorgon också ja! Hoppas ni har det roligare än jag :D hehe hejdå.

16.14


Haha hittade dom här bilderna på mig&sandra. Ungefär 1 år gamla, lite mer ;) sötfia<3

IGÅR KVÄLL OSV.

Godmorgon typ. Blev väckt vid 2 idag, skulle kunnat sovit hela dagen annars! Men ja igår då? Då var jag först på fest, ja eller ja. Sen så kom fanny, fanny, amanda, emma och anna-maria och mötte mig sen så gick vi till uh och satt där ett tag och pratade, sen så gick vi till max vid halv 11 och satt där till 12, då kom även jocke dit också. Sen åkte amanda och emma så då gick vi ut, och jocke följde mig tebaka te festen för dom andra åkte hem och blablabla osv :) men det var en bra kväll iaf! :D kom hem runt 3 om jag inte minns fel. Nu sitter jag här deg som jag är och jag lär nog sitta kvar här en stund till också. hehe så hörs sen ♥

Hittade en jätte fin bild sen igår på kameran också, så ni kan ju lika gärna få se :)

'barn bordet' ;)

READY TO GO.

Så nu är jag klar. Vi ska åka nu så att ni får ha en toppen kväll! :)
Outfit:


lite smutsig spegel (a)

I GAVE IT TO SOMEONE SPECIEL.

Hejsan, håller på och fixa mig nu. Ska på nån 50 fest inne i stan, å egentligen vill jag inte. meen jag måste, men jag får iaf åka efter vi har ätit middag där så då stannar jag antingen i stan med några eller så åker jag hem til någon ;) aja det blir nog ganska bra ändå. Får se om jag skriver nå mer för jag har lite brottom. Puss


GODMORGON.

Ja godmorgon på er. Jag vaknade som sagt för bara några minuter sedan, haha. Men det var skönt :) Nu ska jag gå och äta frulle. Jaaaag är helt deg, orkar inte göra någonting.. hejdå

LÄS BA PÅÅ.

SENASTE:
1. mening du sa: 'jamen gör de nu då'
2. personen du pratade med: fanny
3. du fick sms av: jag venne, orkar inte kolla nu
4. du kramade?: emma
5. kläder: tights, linne, tröja osv.
6. bättre än igår: what?
7. imorgon är det: lördaa
8. planer: fest
9. vill du: mycket
10. Favorit nummer: 6, haha
11. färg: svart,
12. årstid: Sommar 

FRÅGOR OCH SVAR:
13. saknar du någon? ja
14. humör för tillfället: ganska så glad
15. det första du gjorde i morse: klev upp å va sur som vanligt (a)
16. vad åt du sist?: kyckling
17. vad irriterar du dig på? dom som ger irriterade komentarer bland annat.
19. vem tänker du på? deru ;)
20. tror du att personen tänker på dig med? klart :D haha
21. vart reste du sist? USA
22. vad gjorde du igår kväll?: plugg å teve 
23. liknar du din mamma eller pappa?: mest pappa
24. ler du ofta?: tror de, fast inte jämt!!
25. välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kärlek
26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? japp
27. i vems säng sov du i natt?
min
28. vilken färg har din tröja/Linne? Grå
29. har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? jadå..
30. har du någonsin gråtit dig till sömns? : japp
31. gråter du när du skadar någon?: nej, eller vaaa

LYCKA:
32. är du en glad person?: när jag inte är sur så ja
33. vad gör dig glad? mycket
34. önskar du att du var lyckligare? kanske eller nä vet inte
37. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? jaa
38. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? ja

HAT:
39. vem hatar du verkligen? några
40. har du någonsin gjort en hat-lista?: Hahaha ne
41. är du en mobbare?: haha ibland...eller lite retsam kanske ;)
42. har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta?: men ja
43. har du blivit sviken någon gång? ja
44. gillar du skolan?: kan jag väl inte påstå
45. värsta ämne?: mångaaaaa
46. är skolmaten god? inte direkkkt


12 November, i think?

save me from tears.


18.20


Alltså jag har inga bilder alls, så vet inte vad jag ska göra. Det blir vel att fota någon dag hoppas jag. Och jag har suttit här nästan hela tiden så det är dags att gå skulle jag tro.. Det blir middag snart också hoppas jag. Sen ikväll äre ju idol, får se vad som händer har ännu inget bestämt. Hörs.


IT'S YOU.


All i want for christmas is you!

Hejhej, skolan har varit bara bra. Vi slutade ju 2 idag så kom hem runt 3 och nu sitter jag och äter apelsin choklad, mm så gott! verkligen. Får se vad som händer ikväll men något hoppas jag att det blir eftersom jag är typ frisk nu och är full med energi :D haha eller? nemen ändå, vi får se vad som händer. Nu ska jag prata med fanny och sandra på msn så hare bra! ;)

SKÖNT BA.


Har sett på robinson nu, haha jag älskar de programet! Eller aa, men bra är de iaf. Sen så är jag klar med svenskan också. Känns typ såhäääääääär skönt. Men nu ska jag gå upp och lägga mig så jag orkar kliva upp imorgon. Fredag (L) Aja men sov gott sweeties :)


19.19


Hade tänkt att hoppa in i duschen nu sen ska jag skriva de allra sista på svenksan :) seya.

JAG HAR KUL.

Sitter och har kul med webben..


SHOES SHOES SHOES.

Här har ni skorna som jag fick igår. Dock lite förstora men whatever :)


Här har ni ett par andra, men de är mammas men jag får ju såklart låna dom ;)


11 November 2010.

Tjenaa. Hemma ifrån skolan för ett bra tag sen så nu sitter jag och skriver klart min svenska resencion. Alltså dagen idag har varit så himla skön! Först på morgonen så skulle vi mäta och springa upp för trapporna i skolan på no:n, haha. Sen så for klassen i till ungdomsmottagningen så vi var där fram till lunch. Efter lunch så såg alla 9or på skräck film, kan inte riktigt stava namnet så ni får inte veta vilken det var. Men vi såg den på sista april så vi hade ju sett den men jag och sandra höll ändå på att dö, haha! A och sen sluuutade vi 1 h tidigare :) så det har varit en hel chill dag. Men nu ska jag fotsätta skriva alltså, hörs sen! :)

LÄX LÄSNING.


Ojoj..har inte skrivit så mycket idag känner jag. Men jag och mami for ju som sagt in till stan och kollade på skor, och det blev ett par till mig också. hehe. Visar bild en annan dag. Sedan så for vi hem och jag satte mig med läxböckerna framför ögonen direkt, åt mat sen så for jag till kyrkan med några andra och nu är jag hemma :) haha, måste gå och sova nu för jag känner mig sämre. Så hoppas ni har det bra! :)

STADEN.


vi är normala :)

Åker in till stan med mamma nu, vi ska kolla på skor till mig osv :) hörs sen!

I ETT ENSAMT RUM.


Hehe jag bjussa på den bilden :)

Jag och fanny har typ inte gjort någonting, men nu ska hon äntligen åka hem. Haha skoja :D nämen hon ska hem nu så då går jag och gör någonting, eller så stannar jag här? haha de lät mycket bättre i mina öron! Och jag hatar min sjuka så sjukt mycket också så jag har bara lust att dö. Har varit sjuk i över en vecka nu så får hoppas på att det går över snart.. Men nu ska jag kika runt på bloggar. hare bra.

TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN.

Vi slutade 12 idag och det var så himla skönt alltså. Så Emma följde mig hem och sen så kom fanny hit också, vi såg typ alla avsnitt av solsidan haha älskar det! sen så har vi bara suttit och pluggat matte till provet imogron. Och jag har sån himla hosta, det är svårt att sova på nätterna då med, vaknar typ hela tiden. Men jaja tillbaka till verkligheten huh, nu ska vi iaf gå och fota eller nått. Får se vad vi hittar på. Hare bra! :)


LALALLALA.

Har gjort lite matte men det räcker inte kan jag lova, men jag skyller på att jag är sjuk så jag inte orkar. hehe. Har nyss druckit varm choklad så jag är rättså nöjd :) men nu ska jag gå upp och lägga mig i sängen med min älskade hosta! Hare bra alla =)


-

Nänu måste jag sätta igång med plugge. Men har bara matten som måste göras som tur ee :) hehe. Åh min hals gör dödligt ont!

BA SÅ DU VETÄ.


haha lite fail men hade bara tråkigt ;)

JAG HJÄRTA DU.


foto - jag

Hemma från skolan nu, och jag var så sjukt himla trött imorse alltså! plus att jag håller på att tappa rösten hehe. Imorgon slutar vi 12 också. det är jag glad över :) annars är det väl sådär, men än så länge är humöret uppe iallafall. får se hur länge de håller... Men nu ska jag gå och äta mat. hörs sen :)

U ARE THE BEST.

Åååh, du är så bra vännen! Älskar dig.


PICS.

Här har ni några bilder sen igår. Hade många fler men alla dom dampade så jag laddade upp dom som gick.

<3<3


HEAVEN.


Save me from this prison
Lord help me get away
Cause only you can save me now
From this misery
Cause I've been lost in my own place
And I'm getting' weary
How far is heaven
And I know I need to change
My ways of livin'
How far is heaven, Lord can you tell me


AS SKÖN LÅT (L)


heheh.


FORTSÄTT KÄMPA.

Hejsan! Sitter och försöker plugga matte nu med en svin trött hjärna. Jag och fanny somnade väl halv 6 och hon väckte mig vid 8 för att hon skulle hem. Men sen somnade jag ju om lite men ändå. Och igår kväll då, ja vad säger vi? kanske bäst att vi inte pratar om den. men bilder kan ni nog iaf få se sen :), vi var så fina så!! Men nu ska jag och min smaaaarta hjärna plugga vidare. hihi.

BRUDAR-R-R.

Hejhej! Har precis fixat mig klart så vi ska nog fara alldeles strax. Vi ska fara och gratta en som vi känner :) han fyller 50, så ja grattis! haha. Mina föräldrar ska vara där heela kvällen men det orkar inte jag så dom skjutsar hem mig sen kommer brudar hit :) det blir kung! haha vi ska klä ut oss, någon som har något förslag på vad man kan vara? Det står helt still i min hjärna just nu.. Aja men det lär nog fixa sig. Om jag inte skriver någonting mer ikväll så lär ni ju få se bilder och så imorgon. Hare bäst!

Outfit:


JAHA,

 
Sov gott alla :)

,

gahhh


TIPSAR.

Rekomenderar detta schampo och balsam! As bra.


159:- styck :)


17.01

Har bara legat och slöat idag också, men börjar piggna på mig lite så ikväll kommer älskling hit. Får se vad vi hittar på. hihi. Och det lutar åt en toppen kväll imorgon! :D hehe nice de kommmer bli. Men nu ska jag gå och göra någonting annat, kom på att jag inte har ätit någonting idag heller så det kanske är bäst att göra det också. eller? Aja, idag är det ju sista dagen på lovet också så ni får njuta ända ut nu då! Hare bra :)

you're gone


SMART DU ÄR.

orkar inte, orkar inte, orkar inteeeeee!


DUSCHEN VÄNTAR.

Tror ni att det går bra för mig med läxan? eheh.. Svar - nejnej! Har skrivit någon enstaka mening på svenskan bara. :):):) ye. Men nu ska jag gå upp och duscha, hörs later


GO GIRL.

Godmorgon! Sovit gott? Idag ska jag faktiskt försöka göra någonting även fast min hals gör sjuk ont, men idag kan jag iaf prata jippie :) hehe. Näemn funderar på vad man kan göra egentligen, läxa kanske? det skulle verkligen behövas. Jag fattar inte hur lärarna kan ge oss elever läxor och inlämnings uppgifter under ett lov. Så nu har våran klass - Svenska recenssion, engelska uppsats (typ), svin mycket hemkunskaps läxa och ett underbart matte prov. Låter härlig va, och allt de där ska in till veckan.. Så det är väl bara att sätta igång då. Go girl!

Det går tydligen inte att ladda upp bilder just nu, så ni får några sen.

-

MIN HALS KAN DÖÖÖÖ. Ja tack!!

SOLSIDAN.

Mår inte så bra...det här suger sten hårt! Ska lägga mig i soffan nu med mitt täcke, godispåse och avsnitt från solsidan, hahah. det gillas (y)

MISS U BBY.


hihi sötnos, miss u.

11.47

Känns som natten vait yber lång. Jag har vaknat hela tiden osv. Lär ju inte hända nått spec idag pga sjukan, så hoppas ni har det bättre :) hihi. Hörs sen!


fint med mobilen där..

GOOD NIGHT.

Så ja, nu blir det sängen för olivia gidlund. Sov gott.


SJUK..


Blir ingen fest för mig heller, är svin sjuk kan nästan inte prata eller svälja så ja ni får festa utan mig ;) Hade lockat håret och fixat mig också. hääääärligt, dehär s-u-g-e-r! hej då.


3 NOVEMBER 2010.

Haloj! Tandläkaren och spruta gick ba bra. haha skönt som attan att få det bort gjort :) Nu sitter jag och lockar håret, ska snart sminka mig också så ni kanske får bild på outfiten sen. Ikväll ärne fest! :D Fast ja, inte rikigt.. ska hem ganska tidigt och min hals gör så himla ont! Men de blir nog bra ändå, får se om jag skriver nått när jag kommer hem annars så skriver jag ju imorgon. Pussiluss. ♥

TJABBA.

Såja, då var man utvilad. Sitter och kollar på kort sen konfirmationen. Saknar de såå! Jamen nu ska jag gå upp och göra mig iordning, ska ju till tandläkaren och sprut saken. Haha jag är typ rädd.. Men aja skriver väl när jag kommit hem :) Ha en bra dag  ♥


Ni är bäst tjejor!

YEY.


Sett på modo matchen så ska gå upp och lägga mig i min säääng nu :) ska bli skönt! Imorgon ska jag till tandläkaren sen ska jag ta någon himla spruta för vi ska utomlands, usch gillar inte sprutor och tandläkare :/ men aja sov gott alla.

HEMMA KVÄLL.

Har nyss ätit middag och packat upp och så. Blir en skön hemma kväll ikväll, ska kolla på hockey osv. Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och ringa sandra :) puss.

Någon ville att jag skulle visa bild på mitt rum: Javisst kan jag de, måste bara städa och röja lite innan :)

KEEP BLEEDING.

Closed off from love, I didn't need the pain
Once or twice was enough and it was all in vain
Time starts to pass before you know it you're frozen

Ooooh...

But something happened for the very first time with you
My heart melted to the ground, found something true
And everyone's looking 'round, thinking I'm going crazy

Oooh, yahhh


But I don't care what they say, I'm in love with you
They try to pull me away but they don't know the truth
My heart's crippled by the vein that I keep on closing


You cut me open
And I keep bleeding, keep, keep bleeding love
I keep bleeding, I keep, keep bleeding love
Keep bleeding, keep, keep bleeding love
You cut me open

Oooh, Oooh...

Trying hard not to hear but they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears try to fill me with doubt
Yet I know that the goal is to keep me from falling

Hey, yeah!


But nothing's greater than the rush
That comes with your embrace
And in this world of loneliness I see your face
Yet everyone around me thinks that I'm going crazy
Maybe, maybe


But I don't care what they say, I'm in love with you
They try to pull me away but they don't know the truth
My heart's crippled by the vein that I keep on closing


You cut me open
And I keep bleeding, keep, keep bleeding love
I keep bleeding, I keep, keep bleeding love
Keep bleeding, keep, keep bleeding love
You cut me open


And it's draining all of me
Oh, they find it hard to believe
I'll be wearing these scars for everyone to see


I don't care what they say, I'm in love with you
They try to pull me away but they don't know the truth
My heart's crippled by the vein that I keep on closing


You cut me open
And I keep bleeding, keep, keep bleeding love
I keep bleeding, I keep, keep bleeding love
Keep bleeding, keep, keep bleeding love


You cut me open
And I keep bleeding, keep, keep bleeding love
I keep bleeding, I keep, keep bleeding love
Keep bleeding, keep, keep bleeding love


You cut me open
And I keep bleeding, keep, keep bleeding love


GODMORGON.

Godmorgon, höhö. Det ända jag orkar skriva är att jag är sjukt deg hehe. Kom väl hem runt halv tolv imorse, somnade direkt och vaknade nyss. Härligt de, men det var värt. Kan säga att det har varit svin kul! :D ;)
Men aja nu ska jag gå och se teve, jag har några bilder sen natten fast lägger nog inte ut dom faktiskt. Hare bra!

DET OKÄNDA.

Nu har jag någonting att säga. Haha nämen jag satt och såg på det okända för första gången, fu bubblan alltså vad läskigt det var. Jag är likamed svin rädd nu! uachusch hatar sånt. Det var typ någon som såg en man inne i lägenheten som tydligen bor där hos dom, och han spökar hela tiden och håller på att äckla sig. Haha vidrigt! Tur att jag kanske ska sova hos sandra inatt alltså! :)

IF IT MAKES U HAPPY.

Har duschat och hunnit sett på tv ett tag nu. Ska väl snart börja fixa mig tror jag :) Jag är iaf grymt uttråkad! Också har jag ingenting att säga er heller, så hejsvejs


ÄNDÅ GICK JAG TILLBAKA.

Nä nu har jag fått nog av dator! Ska försöka gå och göra någonting annat, duscha kanske? eller se på tv. Får se vad det blir. Vet ändå att mitt arsle komma hamna här snart igen.. höres.

1 NOVEMBER 2010.


I made this up
I promised you I'd never give up

NÄMEN SER MAN PÅ.


Här har ni en bild på min finfina klass ;)

10:49


Godmorgon hörrni! Sovit gott? det har inte jag, vaknar så sjukt tidigt hela tiden och jag hatar det! Så idag vaknade jag runt nio kanske. inte bra. hah Nu sitter jag och dunkar musik och pratar med sandra på msn, härlig brud de där ;) hehe. Men nu ska jag gå och äta frulle hörs!

RSS 2.0