Devote

Bytt till devote nu så kika in där istället!

Över alla taken.

Bild från Miami.
Igår så for jag och Emma på ett spinning pass, och efter det så for jag direkt till Jocke. Vi såg på film och tjockade oss med lite gosaker. Idag hade jag inte tänkt att göra så mycket. Ska börja packa till lappis eftersom vi antagligen åker imorgon. Lappis är ungefär som en festival. Ska bo med Jocke och hans familj i husvagn så hoppas på bra väder! :) Men det blir det. haha. Pussar!

Film timee.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se på a walk to remember!

Ny mysig OnePiece.

Tänkte berätta att jag ska klicka hem en ny mysig OnePiece! Eller jag ska egentligen inte klicka hem dem utan jag och Emma ska köpa massor när vi åker till Stockholm. Det är dom ovan som jag är sugen på, mest den turkosa. så fin! Sen finns det också en OnePiece med halva rosa och halva grå. Den finns också med på listan men det fanns ingen bra bild på den eftersom den är så pass ny. Men alla ska i alla fall testas sen får vi se vilken det blir!

There's a stranger in my bed.

Hola! Idag har jag och Anna hjälp till lite här hemma, rensa ogräs och sån skit göra (haha) Idag mår jag bättre i alla fall, så det känns skönt. Jag har grymt mycket tränings värk ifrån igår eftersom jag inte hade tränat på ungefär 6 veckor. Får se om det blir ett pass ikväll med. Jag ska också börja packa lite smått, åker till lappis på onsdag liksom. Ja men nu ska jag kolla runt på filmer som vi ska ha med oss!

Sick and tired.

Det funkar inte att ladda upp bilder, åh jag är så less på blogg.se nu alltså. Jag har i alla fall mega ont i huvudet och känner mig hängig så jag ska ta och sova nu. Det ser ut att bli bra väder imorgon så det längtar jag till. Godnatt!

Träning.

Nu drar och och tränar med emma!

All night long.

Gårdagen spenderades som sagt med mina brudar! Vi åkte in på sommar festen där vi gick runt ett tag och träffade folk, sedan drog vi till max och satt där ett tag och snackade. Runt midnatt kom vi hem till Emma. Vi tog oss ett riktigt skönt dopp i poolen vid 2 sen la vi oss i sängen och bara myste. Åkte hem 3 ungefär. Idag är jag väldigt slapp i alla fall. Men ska försöka pigga upp mig lite med ett gym pass! Jag tror att jag ska byta till devote för att blogg.se är så jäkla seg på att fixa den där appen! Och jag vill kunna blogga ifrån Ipad och mobilen, så vi får se hur det blir om jag orkar byta eller inte. Men som sagt så säger jag till om jag byter!

Har ingen dator just nu, och båda kamerorn...

Har ingen dator just nu, och båda kamerorna har lagt av så ja ingen outfit bild blir det! Åker snart och möter upp brudarna sen ska vi börja dra oss in till stan. Ha en bra lördags kväll sötnosar! :)


Last friday night.

Hann tyvärr inte lägga ut en outfit bild igår så ni får den nu istället! Var hos petterssons till 11 sen drog och och myste hos älskling med han och oscar. Han överraskade mig med en Ipad, åh älska Ipad! :) hehe. Kom hem vid 3 i alla fall. Nu ska jag gå ut och klippa gräset och sedan börja fixa mig inför sommar festen. Har hört att den verkligen suger men kul att träffa lite folk i alla fall. Sen drar vi till Emma!!

Två somriga outfits.

Två söta och somriga outfits som jag gillar! Knäpper med lilla kameran därför bilderna blir lika med kass..

Trist väder.

Nu ska jag gå upp och fixa håret. Vi ska på middag till Pettersons ikväll och sen åker jag till min älskling! Jag är på bra humör idag! Än fast det regnar.. Imorgon blir det sommarfesten med mina bästa brudar, vi hoppas på bra väder! Hoppas även att det spricker upp och blir fint för er som ska dit ikväll med :) Ska försöka hinna med en outfit bild innan jag drar, med webben.

Movie time.

Elin och Daniel har hyrt runt sex olika filmer, så nu vet ni vad vi sysel sätter oss med idag!

Million pieces.

Älskar ryggen på det blåa linnet, även ur snyggt att ha en bikini under. Shortsen är somriga och fina.

RSS 2.0