SISTA APRIL

Ha en jätte bra valborg, för det ska jag ha!

DÅ KÖR VI


MORSNING

Godmorgon! Har precis käkat en macka och kollat på oc. Nu ska jag gå upp och ta en lååång dusch sedan måste jag fixa lite här hemma eftersom det kommer hit några ikväll :) Puss

-


29 APRIL

Dagen har gått väldigt snabbt känns det som. även fast jag klev upp halv 7 i morse. Att jobba gick bra också fast nu har jag sjukligt ont i huvudet igen. inge bra. Nu ska jag följa med mamma och anders ut för att slänga på lite saker på majbrasan. Det kommer bli riktigt bra imorgon. Gubben kommer hem då också, det som är det bästa! Men nu ska jag gå och byta om. Pusss

06.50

Så då var jag klar! ska bara äta frulle sen åker vi. Det blir thai mat till lunch också, mumms! Hörs vid 5

WORK

Nu tänkte jag faktiskt gå upp och lägga mig och läsa lite sen sova! Jag har så sjukt ont i huvudet plus att jag ska upp 7 imorgon för jag ska jobba. ojojoj, det kommer att bli tufft känner jag på mig. Men godnatt på er i alla fall.

OLIVIA NU:

+ plugg

MOBIL BILDER

Hej på er! Lite dålig uppdatering av mig men jag har inte haft tid. Imorse väckte mamma mig halv 10 och sa att jag hade fått tid för syn undersökning så då åkte vi dit och kollade min syn osv. Sen så åkte jag ner till friskis med johanna och gymmade, var där i ungefär 1 h 30 min sen så åkte vi hem. Och sen jag kom hem har jag bara duschat, laga mat och suttit här. Men nu ska jag faktiskt göra något viktigt. Nämnligen p.l.u.g.g.a!
Här kommer några mobil bilder från de senaste dagarna

NEW.

Köpte detta på tjej kvällen igår. Det var 30% så det blev billigt. Jag gillar det högra halsbandet sjukt mycket!

TJEJKVÄLL

Åker in till stan nu med fanny. Puss

SÖTNOSEN


27 APRIL

Tusan vad kallt det var ute, det gick ju absolut inte att sola i alla fall så nu ska jag hoppa in i duschen sen äta lite lunch med mamma. Får se om jag åker in till stan ikväll med fanny eftersom dem har öppet till 9. Men som sagt nu ska jag duscha och fixa mig så jag bloggar sen. Puss

10.03

Jag har nyss klivit upp eftersom jag är hund vakt idag, haha. Nu ska jag se ett avsnitt av oc sen så ska jag lägga mig ute och sola lite. Hörs sen!

Olivia Gidlund

I see the bright lights shine in your face

26 APRIL 2011

Tjena. Imorse så for jag som sagt och mötte terese och vi drog och fotade lite. Det gick åt helvete, det var inte min dag. Men det var tereses däremot! Sen åkte vi in till stan och myste lite där. Och sen mötte jag johanna vid friskis sen hade vi gym genomgång. Sen hem! Det var en kort sammanfattning av dagen. Nu är jag ganska trött och ska nog se lite på oc. Bloggar imorgon. Godnatt
DAGENS:

HEART

Godmorgon! Jag har sovit bra, somnade rättså tidigt igår också så det är skönt att känna sig utvilad. Idag ska jag träffa terese, vi ska nog fota lite sedan ska vi in till stan och kika där. Sen så ska jag på tränings info sak på friskis med johanna. Jag hoppas verkligen att solen kan kika fram snart också! Aja nu ska jag gå och fixa mig. Hörs kanske innan jag drar. Puss
:')

-

Köpte lite over size, snyggt på denna!

20.02

Så nu är jag hemma! och buurr vad kallt det var här i lilla övik! Jag gick i alla fall direkt till farmors lägenhet när jag kommit från flyget eftersom mamma och dom inte hade kommit hem från vår stuga i hemavan än. Så vi gick och åt thai mat och åt en glass på uh. Jätte mysigt. Nu har jag precis packat upp alla kläder och sen ska jag bara ta de lugnt. Hörs!
Söt gumman!

RÖD SOM EN TOMAT

Hej! idag har vi bara varit hemma hela dagen, vi har varit ute och stekt! Kan säga att mitt ansikte är röd som en tomat hehe. men skönt är det med sommar väder! Imorgon ska vi på täby centrum och shoppa sedan bär det iväg hemmåt. Vi hörs då!

MY DAY

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra påsk hittils. Idag har jag Sixten och pappa varit i stan och kikade runt där lite. Vi köpte glass och käka lunch, mysigt. Kom väl hem runt fem så sen dess har vi bara varit hemma. Det blev grillat till middag också, så gott! Jag kan säga att jag har 3 stora påsk ägg + 2 feta godispåsar på lagret! jag komma ju dö! haha. Småttingarna har precis gått och lagt sig så nu ska jag gå och hämta allt godis sen se vi film. Imorgon blir det stek! hare bra!


SKÖNTIS

Hej! Nu sitter vi hos några kompisar till pappa och martina och vi ska snart börja med käket. Hoppas ni har det bra där hemma! förestem så var det 21 grader här i skuggan igår ;) skönt! hörs sen.

21 APRIL 2011

Nåså sitter jag i stan på anders jobb och ska snart börja dra mig iväg mot flygbussen. Sedan så drar jag iväg till stockholm! Vi hörs antagligen imorgon eller något men om vi inte gör det så får ni ha det så bra!
babes<3

Jag älskar dig!

STHLM

Joakim har precis farit hem. Vi gick faktiskt en promenad, det var ju så himla härligt väder! jätte skönt var det. Sen så käka vi lite godis och bara myste också. Nu ska jag gå upp och fortsätta att packa eftersom jag åker till min pappa och syskon i stockholm imorgon. Direkt då jag har kommit ner imorgon så åker vi ner till gävle någonstans på spa hotel för min farfar fyller år så alla kusiner kommer även att vara där, trevligt. Och sedan på fredag så åker vi ner till stockholm igen och det är nog inte förens då jag kommer ha tillgång till dator. Men vi hörs nog på fredag. Kommer hem på måndag i alla fall. Men nu måste jag gå och packa. hare bra!

L.O.V.E


21.13

Nu ska jag gå upp och lägga mig. Jag ska nog köra moppe imorgon till skolan (om det inte snöar som dem sa att det skulle göra) men i alla fall så ska jag vara med gubben imorgon<3 Så vi hörs kanske på torsdag innan jag åker till stockholm! Hare bra!

Pluggis

Nu är det spanska plugg som gäller!

19 APRIL

Hej på er! Hoppas ni mår bra, för det gör jag. Är bara lite förkyld och så men det går förhoppningsvis över. Idag på skolan har vi faktiskt inte gjort någonting speciellt. Och jag har inte så jätte mycket att säga er. Mamma kom nyss hem med en nu mascara till mig som var väldigt behövligt kan jag säga. Jamen nu ska jag se klart på oc och sedan blir det nog lite plugg. Hare bra!

Dagens


NEW IN


DELFINER

Helo sweeties! Dagen har varit bra. När jag kom hem så satte jag mig och pluggade lite sedan så har jag bara chillat osv. Jag och elin har fått som uppgift att leta reda på 2 upplevelser vi vill göra i new york/miami så jag har suttit och kikat lite och kommit fram till att jag vill bada med delfiner. Det ska bli så himla roligt! Aja nu ska jag gå och duscha, hörs sen!
Åhh så söta!

19.15

Sitter och snackar med fanny gumman i telefonen, men jag ska snart gå upp och hoppa in i duchen. sen blir det stockholm båstad. hare bra!

NU: OC OCH VINDRUVOR


DÖDLIGT DRYGT


TRÖTT

Godmorgon, sovit gott? jag kom hem runt halv två igår och sjukt vad jag var trött hela kvällen alltså! men vi såg på lite film och myste :) nu ska jag gå och äta frukost och sedan renskriva hk:n. Hörs sen!

19.21

Vi grillade ikväll och det var så himla gott! Nu har vi fixat min moppe så nu sticker jag. Hörs imorgon!

GILLAR DEM STARKT


11.29

Godmorgon! Jag har sovit väldigt skönt inatt, så himla skönt att få sova ut också. Nu ska jag i alla fall gå och äta frulle sedan ska jag lägga mig med datorn och se på oc. Älskar oc! Aja, ikväll ska jag nog vara med älskling :) men jag skriver mer innan det. Puss
♥!

SVAR

HDR om ME LIKE:
ditt rosa skal till din iphone, vart har du köpt det? svara i ett inlägg :)

Svar: Jag har faktiskt igen aning eftersom jag fick det i julklapp. Men jag tror nog att det ska finnas på telia eller andra telefon affärer. Jag har just inte sett de rosa där men har sett den i blått och grönt osv.

ME LIKE


SRY FÖR DÅLIG UPPDATERING

Hej kära vänner! det är såhär att datorn har varit borta ett tag, vi lämnade in den för dom skulle göra några uppdateringar men nu så är jag tillbaks igen! :D Ikväll har vårt band spelat på slperiet så jag kom nyss hem efter en hel dag på stan. Vår klass var nämligen på komtek till 1 idag också, och sedan vid 10 så spelade vårt band :) Jag har ont i halsen och har hosta så jag ska nog gå och sussa noww. Hoppas ni har det bra, för det har jag! Godnatt.
gu vad dåliga bilder! men detta har jag glidit runt i idag.

HALS ONT

Jag har suttit och sett lite på oc, och även gjort lite hk. nu ska jag gå och dricka varm saft som mamma gjort till mig för jag har ont i halsen. Hörs imorgon!

DAGENS


ÄNTLIGEN

Äntligen så har internet kommit tillbaka! jag är så glad, haha. Vi hade ju somsagt skoj foto idag så här kommer en bild på vår älskade klass. Lägger upp outfit bild sen också. Puss
Haha älska oss!
Jag blev blå av min kära avatar pojkvän :') kanske inte syns så mycket på bild men.

09.16

Får ursäkta min dåliga uppdatering men vårt internet funkar fortfarande inte hemma. Jag hör av mig då det fungerar igen! Hare bra.

GIRL NIGHT!

Hej kära vänner! Vårat internet hemma fungerar tyvärr inte men hoppas på att det funkar imorgon! Nu är jag hos emma med terese och snart kommer sandra också. Vi har precis lagat efterätten - choklad mousse. Huvudrätten blir fläsk file, potatis krocketer och bearnie sås och som förrätt blir det en rosting med skaken röra på. Huuurr gott? jo underbart! :) haha jag älskar mat. Aja nu ska jag fortsätta hjälpa med maten, hörs imorgon och ha en bra kväll!


7 April 2011

Hej! hoppas ni mår bra! Själv så känner jag mig lite hängig, tror jag håller på att bli förkyld men annars är jag på topp! Taggar till nationella imorgon.. haha uhh i engelska. Får se hur det går men hoppas på att det går bra. Jag har nyss duschat och ätit middag och mamma har gjort en inbakad fläta på mig. skönt att få bort allt hår från ansiktet. Nu ska jag käka tårta och sedan dricka varm saft. Hare bra
Jag har nog haft hicka 5-6 gånger idag, weird!

GRATTIS GRATTIS

Nu är jag hemma med huvudvärk. det måste vara nått som är fel i alla fall. Aja nu ska jag göra hemkunskapen sedan så ska vi gratta mamma! hörs kanske sen

SKOLA

Godmorgon, igår så var jag hos gubben min hela dagen och kvällen sen när jag kom hem så gick jag och la mig direkt för jag var så trött. Nu sitter vi och har no så jag ska återgå till de. hare bra!


20.13

Träningen gick bra men den var svinit dryg eftersom jag hade huvudvärk och min kropp var helt deg men nu efteråt känns det ju underbart! Nu ska jag försöka göra lite hk och fika lite, är så himla hungrig. Men vi hörs imorgon sötnosar!

Träninggg

Drar och tränar nu MED mitt onda huvud. Pusshej

PUSS PÅ PLUGGA


16.19

Hej på er! Mitt huvud dunkar idag med, måste nog kolla upp de dära alltså. Men skolan har väl varit bra, fast porträtt fotot sög ju haha. Nu sitter jag och pratar med älskling, hampus och simon på skype dom sitter och spelar något dåligt spel.. Men nu ska jag återgå till skype. Hörs sen

WHEN I LOOK AT YOU

Hola! Idag slutade vi 12 så vi kom ju hem ganska tidigt då, skönt de! Jag for i alla fall hem till fanny ett tag och sedan så åkte vi till mig. Haha ja ni kan ju se den fina videon vi gjorde, garvade seriöst i minst 30 minuter haha! Imorgon har vi skolfoto och det känns inge vidare. Har ett rivmärke på näsan från jockes katt sen så är min överläpp typ blå också pga älskling, hehe :) men det blir nog säkert bra ändå. Föresten, såg ni på taken igår? det är en så sjukt bra film! jag har sett den förut men den är absolut värd att se mer än en gång. Så ni som inte har sett den, se den! Nu ska jag slänga mig i soffan och se om det är något bra på teven. Pussar

AHAH


OUTFIT


HEJHOPP







20.01

Hej! Träningen gick super duper bra, och nu är jag degh. haha. Jag och terese var som sagt i farmors lägga i nån timme innan vi gick ner och tränade. Vi skulle köpa en risifrutti med sen så hade vi ingen sked så vi fick lov att slicka upp hela typ, haha ni kan ju tänka er hur det kan ha sett ut mitt på stan! Aja jag har väldigt brottom för nu blir det Stockholm båstad och varma mackor! Pussar

Moppe böga

Just nu så sitter jag i farmors lägga helt ensam! men terese kommer snart hit så då ska vi fika lite sedan kanske det blir solning och tillsist tränaaa. Så skönt det ska bli. Kan ju passa på att berätta när jag ändå har så tråkigt att jag har plockat fram min lilla pärla idag :-D (moppen alltså) längtar så sjukt mycket tills det går att köra. Då blir det till att moppe böga, all night long! hehe. Men jag bloggar mer sen. Hörsis

DREAM ON

Drar snart och tränar på friskis så vi hörs ikväll. Puss

BILD PÅ HÅRET

Sådär blev mitt hår. Ska även göra lite mer ljusa slingor längre fram, men jag ska inte bli hel blond igen. Kommer nog gå tillbaka till mörkt någon gång i framtiden eftersom jag trivs väldigt bra i det :) Men det är fint att vara blond på sommaren, enligt mig!

FILM OCH MYS

Nu sitter jag hos min kära pojkvän och vi ska snart he på en film och mysa :) ha en bra lördags kväll alla! Bild på håret kommer nog imorgon!

MINISARNA

Oj så länge sedan!

INREDA EN LÄGENHET

Nu ska jag fortsätta inreda lägenheten som vi fått på hk:n, usch så jobbigt!
Längtar tills jag får inreda min egen!

-


CITY

Slutar 1 idag så vi åker in till stan direkt då :) hare!


RSS 2.0