Teater

Modevisningen igår gick jätte bra faktikt. Imorse var jag hos tandläkaren och ja, inge bra besked kan jag ju säga... Sen när jag kom till skolan så såg vi på teater 'en lektion i kärlek' haha den var väl 'bra' ;) Och nu sista timmen så orgenterade vi på idrotten. Har varit en as chill dag för mig iaf. Ska gå upp och duscha nu sen äta och sen åka in till stan :) Hörs sen!


huhuu

Vill va blond igen..

Åker snart.. gahhhh.


'Brunett'

Hejhej. hann inte skriva något igår för direkt efter skolan så åkte jag in till stan för mamma skulle färga håret på mig :) och det tog ett tag för vi färgade 2 grr. Men jaja nu har jag BROTTOM för dom ska snart komma och hämta mig och måste hinnna locka håret och allt innan! såå jag får väl lägga på en rem nu då..

Här får ni två bilder på hur håret blev,,

kanske inte syns så bra men whojskwcares ))

Hösthösthöst

Fanny kommer och hämtar mig snart för vi ska åka te kyrkan, jf möte. Men det börjar halv 7 så vi ska gå en prommenad innan i det fina höst vädret! Hörs.

haha, kan inte vara seriös..


Goodis

Sitter fortfarande med so:n, men ska snart gå upp och ta en varm dusch.


blev lite godis kvar..mumms!

:)

Godmorgon! Har nyss ätit frukost och nu sitter jag här och pluggar so och svenska. inte kul kan jag lova...det är hur mycket som helst! Orkar helst inte prata om det.. Men kvällen igår var as bra, vi gjorde mat och så sen så såg vi också på fredagens idol kklipp också åt vi efterätt (L) och såg på 'allt för min syster' som gick på canal + first tror jag. Jag har sett den ungefär tre gånger men fanny hade inte sett den så då såg vi den ändå. Äään fast jag somnade (igen) hah jag är seriöst hopplös.. Men nu måste jag fortsätta leta reda på fakta om politik bajs. hörs sen.


Toppen!

Jamen det gick jätte bra att testa kläderna, ska gå med olika skin jackor och ett par skinnbyxor, bland annat av kenza. Ikväll kommer Emma och Fanny och vi ska laga mat tillsammans och bara mysa, blir min favvo efterätt tom, vitchoklad pannacotta. Åååh så gott! Och till middag blir det tacos. Ha en bra kväll ni andra! ♥


----------------------------------------------------------------
it's called love ♥


Hemma igen

Helo :) Kom precis hem ifrån stan köpte 2 tröjor, en mössa och en halsduk. tänkte visa en bild..


Där var tröjorna, ba vanliga eftersom jag ska ha dom under olika jackor på tisdag (modevisningen). Ni får se bild på mössan och halsduken en annan dag.

Det va ba' bra

Dagen igår var kung! filmen var väl lite sådär men ändå ganska bra..förutom att jag somnade haha så sjukt trött på fredag kvällarna. Aja nu ska jag och mamma åka in till stan och testa kläder tills modevisning. Hörs sen!


Måste ta lite nya bilder, ska nog ta och göra det ngn dag :)

Cinema

Såååå skönt med en dusch! Vi har ju haft skoljoggen idag och de spö regna..så när jag kom hem var jag dyng sur..verkligen. Men nu är jag varm och torr igen, hah. Iallafall så ska vi på bio ikväll - I rymden finns inga känslor. Den är nog säkert bra. Vi ska iaf gå och käka innan sen ska vi gå ner på hemmakväll och köpa godis, ååh efterlängtat eller vadå ;-) jamen nu ska jag gå upp och fixa mig, hare bra! :)


skoljoggen outfit ;)


:)

Hahah..

Fanny är nere och äter så jag sitter här och leker lite med hennes webb. haha. Men vi ska snart dra out :D


Impossible


23 September

Släänger i mig maten nu för ska åka te fanny och hjälpa henne med någon läxa sen så ska vi spela feutböll ikväll inge :D haha, det var roligt ju. ja men har inte tid att skriva mera måste dra. hare bra!

Btw. Ska bli bättre på att uppdatera!


Swimming pool

Skolan var bra, slutar 2 på onsdagar så. Idag på idrotten så skulle vi simma 60 längder, ååh ändå ganska jobbigt, fast inte jobbigt som att springa ja ni fatta? man blir typ deg, haha. Har också hunnit gjort klart matte läxan så är fri nU! Jag och Fanny s ska åka te fotbolls plan och 'spela' fotboll med jockäis och Hampusää och några fler tror jag :-) Så hare bra så länge! 



♥♥♥

Åker och har myskväll hos fannybabe med bak och idol tittande! Lovely :)

Bästa ni

Här får ni en liten bild bomb mitt uppe i skolarbetet ;-)


love you bebes.

Analys

Sitter här och gör någon svenska analys om novell grejs. Inte kul kan jag lova er! jaja, snart ska jag väl ta och stoppa i mig lite mat i magen och sen åka till Fanny :-) Inte för att jag är så hungrig, jag och sandra åt nämligen pizza till lunch, haha vi är så ful vännen...
Jag kan inte sitta här längre nu! Måste verkligen bli klar med svenskan så hej svejs!


Bejbi

 Kom nyss hem från mötet och nu ska jag antingen gå och lägga mig eller se på tv. Haha jag lägger mig alltid tidigt (a) Aja, hare bra!

Lovely

Skolan har vare toppen, haha. Vi hade musik prov men det gick ganska bra faktiskt. Nu snart ska jag äta middag sen åka iväg på klass möte. Får se om jag skriver sen, har så lite att säga..





Sleep well.

Går upp och lägger mig nu, är sååå trött. Sov Gott.


Homework

Ska be fanny skicka bilder sen från i helgen för då har jag på alla andra också :D hah, ja nu sitter jag och gör vårt hemprov i politik som vi har fått, mkt bättre att ha hem prov än valigt prov iaf! Nu måste jag fortsätttta så jag blir klar någon gång, hare.


Jesus Freaks

Kom hem precis och det har varit toppen! :D As bra. Vi var ungefär 20 st, men jag är dö trött nu så blir nog en tidig kväll. Här kommer lite bilder från resan dit, orkade inte knäppa mer, eller hade fullt upp. haha.Oj justeja vi var vid hörnäsand fast ganska mycke längre än de hah.


härlig hälg!

Ihhhh


Love U :)

Lunch, aaa.

Ska bara slänga i mig lite lunch nu sen kommer dom och hämtar mig! Ha en bra helg ni andra :-)


oseriös

18 September 2010

Godmorgon! Vaknade för ganska länge sedan. Jag är jätte pigg haha, kanske för att jag somnade innan kl 10 igår -.- heeelt sjukt vaför jag alltid ska vara så trött, så fort jag lägger huvudet på kudden så sover jag efter 3 sek. Aja, Ska hoppa in i duschen nu sen börja packa. Åker kl 1 ungefär så får se om jag hinner skriva något mer men det tror jag nog ;) Hejdå,,

Efterrätt (L)

Olivia Gidlund gör just nu värrrrrldens goaste efterrätt - Vit chokladpannacotta. mumms!


Foto: jag

Happy :)

it feels good!


:)


Sova borta någonstans

Fredagarna i skolan är så dryga! Fast ändå lite bra för vi har hål.haha, Men får se vad som händer ikväll. Imorgon ska vi iaf sova borta med jf, ;-) Alltså vi vet inte var vi ska än, blir en överraskning. ha, men det komma bli bara bra! Ha en bra kväll! ♥


Tråkig film

Haha en film som vi fick se där, dom står och pussas sådär heeela filmen. haha. Kanske är lite dåliga filmer men ni behöv ju inte kolla ;-)


Buss pics.


Oseriösa bilder men kul hade vi ;)

Staden

Skolan har varit bra! Efter lunch så åkte våran klass in till stan och var på utställningen på museeumet. Så dagen har varit chill :) Nu sitter jag här och pluggar med svensson, haha. Jaja nu ska vi fortsätta. Lägger snart ut bilder från dagen. hare bra!


Dagens outfit.

Idol is kinggg


Ska baka nu sen se på idol! ;-)
------------------------------------
L-O-V-E!


Fina Ungar.


Fannibabe! ♥
Ska äta mat alldeles strax och sen ser vi vad som händer! Har iaf gjort klart all läxa, såå skönt. Hedå.

Hahah, en vanlig eng lektion i 9:3. Ös.


Dålig film, men la upp den mest bara för att kolla om de funka ;)


Jobbigt som attan

Hej! Dagen har varit bra. Emma följde mig till tandläkaren också, haha tack gumman! det behövdes ju kan jag säga! Usch hatar tandläkaren.. Och sen sista timmen så hade vi fys test så vi var ute och sprang, ååh vad jobbigt det var. Gick inte så jätte bra men, haha. Sen så slutade vi kl 2 idag som vanligt :) och nu ska jag fortsätta plugga eng. Hare bra! ♥


Avskeds partyy eller nå. haha.

Åker nu te hanssons för att ha en avskeds fest tror jag. Victor ska nämnligen åka och plugga i Prag i några år. Åååh, jag är dö hungrig! måste ha matmatmat (a) Men nu åk vi, seya! :)


Upp Och Ner :)

B Ä S S S T.


Bild från tältningen. Haha det var B-Ä-S-T bebi!

Illa

Hade egentligen tänkt att lägga upp lite videos, men det funkar tyvärr inte.. Dom som var så fina.


...

Kom hem för ett bra tag sen, skoldagen har vare dampp. Men de är ba kul ;) Men orkar inte skriva mera just nu, hörs sen!


..hah...a

Hahah?

Dagen har varit lite si sådär kan jag ju säga. Blev as sur för att jag tappade halva min tand haha? så jag måste åka till tandläkaren som jag hatar!!!!! ååhh. Sämst säger jag bara. Det förstörde hela min dag kan jag ju lova.. blä. Men jah, imorgon ska dagen bli ba bra ;D hoppas jag. Nu ska jag hopppa in i duschen osv, hejdå!

Hmmm, ja.

Would it be beautiful?
Or just a beautiful disaster?

----------------------------------------------------------------------------------------


Stor K Ä R L E K.

Kom precis hem från skolan och ja.
Här får ni en bild på älsklings konfan!



Drararar

Åker till kyrkan nu.



seya!

Free Fallin


Big love


haha var bara tvungen. Älskar er alla så galet mycket! :)

Bugga

Jag har varit lite seg på att skriva, men vi har iaf på dansmaran igår kväll och det var faktiskt rätt kul! Full proppat och så men det var as roligt att dansa :-). Vi kom hem typ vid halv två eller nått sånt. Idag har jag varit och dansat med celldon, haha det ser ut som jag skriver 'cellon' men jaja, och nu snart ska jag duscha sen ikväll ska vi till kyrkan bara jag får tag på fannibanny. Hare brae!


Några randomes..hehe

Outfit. fint att toan är i bakrunden..

Yeahhhh

Vi ska på dans ist! Det blir nog jag, Sandra, Terese, Sofie, Emma, Oscar och kanske Jocke, Johanna och Mohlen ;)
Skriver mer sen!

Emd

Helo, ikväll ska vi nog vara hos Emma. Vi skulle först på dansmaran, men sen så vare några som balla ur så tror inte att det blir så ändå, men vi får se.
Här får ni iaf en bild på snyggingarna ;)


haha :)

Film

Ska slänga mä i soffan nu och se på en film. Lär ju somna där för jag är svin trött! Jaja. Hjärta.

blä


fina klass....

inte världens finaste bilder men.. :)


Skolfoto.

Hejhej! Jag har inte hunnit blogga på ett bra tag. Har haft fullt upp. Igår var vi på parken och dansade med alla 95or från hela övik, det var faktiskt rätt kul. okej..inte svin kul men ganska. haha. Och idag vare skolfoto, blää, kan jag ju bara säga.. Vet inte vad jag ska göra senare är rättså död så vi får vell se ;-) hejsvejs!



BildBomb


Haha vi dampade...älskar dig!

Kärlek.


Dans today

Orkade inte skriva någonting igår då jag kom hem, somnade ungefär vid 9? helt sjukt vad trött jag var! Men skönt vare iaf ;) Aja iaf så har vi nior dansat hela förmiddagen och sen så sluta vi tolv idag. skönt. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu men lär ju hitta på nå :-D


Dagens..


JapJapJap


Jaaaaag åker på firris nu!

Kladdkaka

Hann inte skriva så mycket igår för vi har och grattade fanny westman. Vi bakade kladdie osv, åhh älskar det! Och sen igår blev jag typ sjuk på 1 minut seriöst det var as läskigt, haha! Fast är frisk idag. Vet inte vad som flög i mig faktiskt. Jaja, men nu har vi so med stellan ;) haha, så hedå.

6 September 2010

Heloj! Kom hem från skolan för ett bra tag sen faktiskt. Och som vanligt hamnade jag här..med min dator, heh. Vi har ännu inte fått några läxor så det är bara chill! Men iaf så ska jag och några till nog fara och gratta Fanny w ikväll. Grattis gumman! Amen vi hörs senare!


Outfitskevajahaaja

Yeah

Sov gott allihopa, för det ska iaf jag göra! ;-)

Grattis bbby

Helo! Tänkte bara säga att jag har tagit bort bdb nu. Haha den sög! Men nu ären iaf borta och det är skönt, för man gick in på den typ 1 gång i månaden och då hade man över 30 st som lagt ut och då orkar man inte. Eller inte jag iaf. Efter dansen idag så gick jag, Emma och Terese på stan en sväng också. La undan ett par svarta vanliga jeans bara som mamma köper åt mig imorgon, sen så köpte jag present till älskling Fanny som fyller år idag! Ska se om jag åker dit ikväll och grattar henne eller om det blir någon annan dag. Nu ska jag gå och äta för jag är ddddddö hungrig verkligen!


Grattis sweetie!


Dans

Drar på dans nu. seya!


Underbaringar

Ska nog vara med dom här underbara tjejerna ikväll! ♥


ni är bäst!

Dagens låt ♥


Uppdatera

Godmorgon eller nå. Vaknade runt 12 idag, var lite förkyld och så sen lägerskolan så jätte skönt att få sova om sig lite. Hittils av dagen har jag inte gjort någonting alls, bara legat i soffan och kollat på tv lite. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men det lär ni ju få veta senare! ;) Uppdaterar min iphone just nu så det blir nog bara bra. haha, jag har lite att snacka om.. Så hejdå. ♥


Deg

Nu drar jag te fanny, slapp som en potatis. Heheh.


Fredags mys.

hejsan! har precis käkat tacos så magen är mätt och belåten. Snart ska jag ta moppen till Fanny s och sen får vi se vad vi hittar på :) blir alltid nått roligt. Så hare bra, kanske skriver mer senare aa.


Älskar mina vänner!

Hemma från..

aggön nu, as chill lägerskola kan jag säga! Hehe, har ju ganska många minnen därifrån nu, både bra och dåliga kan jag säga! Men jaja såäre..:-) Sitter här och lyssnar på musik och snart ska jag nog gå och packa upp. Och vetni.... Min iphone är tbx!! :D i'm happy. Men skriver senare.


Usch

Åker nu till äggön..HAHA. Ååh hatar detta :( men hare bra!

RSS 2.0