15.10


har enbulle på huve men den syns nog inte :D hare bra!!

DAGENS

Dagens humör: ledsen/sur
Dagens måsten: fixa mig
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: inget än
Dagens klädsel: onepiece
Dagens accessoarer: inget än
Dagens fundering: alldeles för mycket
Dagens beroende: vet inte riktigt
Dagens tråkigaste: ingenting skulle jag tro
Dagens längtan: nyår - ikväll
Dagens superlängtan: våren/sommar
Dagens tidning: INGEN

DE SISTA TIMMARNA AV 2010!

Godmorgon! Idag är det sista dagen på 2010, hur bra känns inte det? 2010 har varit ett riktigt bra år, men 2011 ska helt klart bli ännu bättre! eller vad säger ni? Nu ska jag gå upp och duscha sedan börja fixa mig. mamma ska fixa mitt hår osv också sedan åker jag till terese med några fler brudar och äter middag och har det mys där. Sedan bääär det av till festligheterna! Ni får ha en riktigt bra nyårsafton kära vänner, för det ska jag verkligen ha!

Älskling♥


19.31

Så nu är jag färdig fixad och klar så snart kommer jocke :) hinner nog inte med någon outfits menmen. Hare bra!

haha välldigt fin bild!


TORSDAG 30 DECEMBER!

Åkte in till stan idag. Först gjorde jag och sandra ett ärende hehe sen åkte hon hem sen kom fanny in kl 2 för jag var tvungen att stanna tills mamma slutade jobbet kl4. Det var faktiskt rättså jobbigt, har fått för mycket av stan, är less. Men i alla fall så fick jag hem en tröja från jc som jag kanske kan visa bild på sen. Också lite underkläder. Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs sen :)


CITY

Hej är det bra? Jag är på stan själv nu, sandra for nyss hem. Får se vad jag ska hitta på men. Hörs sen!

UNITE.

Nu är jag klar och vi åker strax :) hare bra!

Outfit:


ska ju ha tights också såklart ;) haha!

hahah.


18.49

Har bakat svin goda muffinsar, haha dom var verkligen goda! Ska strax äta middag och sen börja fixa mig. Ska in till stan på unite ikväll med jocke, pelle, sandra och oscar :D Men hörs mer sen.


HOLD MY HAND


Hold my hand
Baby I promise that I'll do
All I can
Things will get better if you just hold my hand
Nothing can come between us if you just hold


SOMMARBILDER.








Någon som ville att jag skulle lägga ut några sommar bilder. så här får ni några. Dom är lite olika storlekar och det ser fult ut men det får gå för denna gång.

SICKKK.

Hej! Åkte ju in till stan idag vid 2-3 tiden sedan gick vi ner på arenan och kollade på hockey. Nu sitter jag här deg som jag är med min onepiece på mig. Jag är så himla seg och trött och ja allt. Tror att jag kanske drabbats av någon sjukdom?? hahah, man kan ju undra i alla fall. Nu ska jag kolla om det finns någon bra film på teven annars går jag och lägger mig. Imorgon ska jag kanske gå på stan med joakim, oscar och sandra :) men jaja, hare bra!

Stan - Hockey

Nu är jag färdig fixad och klar. Åker in till stan med sandra och fanny sen så går vi på hockeyn :) Hörs ikväll!

Trött gånger tre..

Hej! Jag lever. Eller ja, nästan i alla fall. Är så himla trött så jag ska gå upp och lägga mig nu snart. Kom nyss hem från bion, vi såg änglagård och den var väl sisådär. hehe ingen jag rekomenderar iaf. men nu är jag så trött att jag inte orkar blogga mer. Åker in till stan imorgon med sandra :) så hörs väl efter det. hare bra ♥

20.53

Jag har tagit kort på allt jag fått nu men datorn laggar sönder och är svin seg så det kommer tyvärr inte in några bilder idag. Maybe tomorrow. Amen imorgon så ska våran familj och typ 5 andra familjer sitta i resturangen på hockeyn vi ska vara där vid 2 så jag vet inte om det hinner komma in bilder imorgon heller. Men i sånna fall får ni se på måndag eller tisdag. Nu ska jag gå och se på teve. Hare bra!

Juldagen

Godmorgon. Har ni haft en bra jul? det har jag i alla fall haft. Men min julafton förtsätter nämligen ikväll då kusinerna och alla kommer :) så det känns himla bra. Jag berättar antagligen imorgon eller ikväll vad jag har fått. Men nu ska jag gå och käka frulle. Ha det bra!

heheh


24 DECEMBER 2010.

God jul på er allihop! :) Jag har öppnat endast 1 julklapp än så länge, öppnar de andra ikväll. Men i alla fall så har jag fått en one piece, älskar den redan! :D heh men ja ha en bra jul hörrni :)

GOD JUL!

Har suttit och tittat på en film med familjen. Vi har även käkat godis, chips, glögg, frukt och ja allt. Men nu är det bara ungefär 40 minuter tills julafton vilket känns ovärkligt! Känns verkligen inte som att det är jul nu. Men nu ska jag återvända till soffan och snart får vi 'barn' öppna ett varsitt paket :D (efter tolv slaget alltså) sen blir det sängen för min del. Vi hörs imorgon! :)

18.26

Kom hem från stan för ett tag sedan :) nu är mormor och alla här och vi ska snart äta middag och mysa. Hare bra!

Vår fina gran!

10.48

Godmorgon! ska bara sminka mig och käka frulle sen åker jag in till stan och träffar sandra :) Det är 30 minus ute, jag dör så kallt! men aja hare bra!


-



ÄNTLIGEN J U L L O V

Nu har vi äntligen jullov! hur skönt känns inte det? :) I alla fall igår slutade vi 10 så då for jag hem och åt lunch sen åkte jag in till stan och träffade fanny, fanny, amanda, anna-maria, terese, alva och emma. Vi gick och solade också. Köpte en klänning som jag ska ha på nyår och ett par stay ups. Och sen for vi och åt på subway, haha ni är flummigast babes! ;) Men i alla fall så var vi inne i stan från 12 till 7 haha har nog aldrig varit på stan så länge någon gång. Men aja nu ska jag dra mig tillbaka till soffan och teven. Hare bra!

<3

11.51

Åker in till stan nu och myser med brudarna :) hare bra!

Sandra hjärta Olivia

Är på lite dåligt humör, men det ska nog fixa till sig hoppas jag. De lär ju göra de när jag lägger mig i soffan med godis och kollar på ung och bortskämd :D haha aja iallafall så pratar jag med sandra på msn och vi har ju våra fina snack stunder, eller vad säger du? :) Men ni ska jag gå och se teve. Ha det bra!


Tummen upp.

Snögga tights! :)


Måndag 20/12

Tjena, allt bra? jag mår bra, än så länge iaf :) haha. Vi hade ju som sagt dans efter lunch och det gick bra faktiskt rättså roligt. Ska nog inte göra något speciellt ikväll utan bara vara hemma och dega, men vi får se vad som dyker upp. Snart jullov ju, som kännns så himla u-n-d-e-r-b-a-r-t! Nu ska jag gå och slå in en julklapp ;) hörs!

TAGGA NYÅR!!!! :D

♥ Sötnos ♥

Har slagit in lite julklappar så nu ska jag gå och se på en film :) seya!


INGE SUDDIGA HELLER.


17.17

Hemma från stan nu, blev endast 1 julklapp men bättre än ingenting iallafall. Jag är på piss humör så skriver sen.

STADEN

Åker in till stan nu :)

♥♥♥


SATURDAY.

Igår kväll for jag till jocke, vi såg på robinson osv, de var bara bra :) ikväll är det ju finalen i robinson! längtaaar haha. Men jag har inte så mycket tid att sitta här, måste skynda mig att hoppa in i duschen sen så far jag och mamma in till stan och köper dom sista julklapparna. hörs sen!

haha fin..


SÖT KLÄNNING.


16.04


Hej! hur har ni det? själv mår jag prima. Frisk och allt nu :) igår var bloggen helt cepe så det gick inte att logga in därför jag inte bloggade någonting. och idag då? snö gånger tusen, men det är mysigt med mycket snö tycker jag. När mamma och dom kommer hem så ska vi göra sesar sallad som är så sjukt gott! så det blir super :) men nu ska jag gå och göra ingenting alls. Hörs sen :)

Onsdag kväll

Har äntligen fått i mig lite mat i magen. Åååh himla sjuka! Men nu ska jag iallafall gå och se på teve igen :)


HAPPY FACE!

Är fortafarnde jätte sjuk, men jag var ändå i skolan. Imorgon måste jag också åka för jag och tessan ska ha ledaruppdrag, kanske inte kan vara med så mycket men aja det blir som det blir. Nu ska jag starta den andra datorn och skicka låtarna till terese och sen ska jag lägga mig i soffan och ba dega :) så vi hörs sen!


HOLD ME SO TIGHT.

Går och lägger mig nu, mår inte riktigt bra är så himla förkyld. Sov gott.


18:17


Hejsan! ska gå och käka middag nu är inte så hungrig men. Svin sjuk är jag också.. hatar förkyldning.

LITE BILDER.

Bilder från igår.
KVÄLLEN

DAGEN

De var dom bilderna jag hade, men ska be någon annan som knäppte mer skicka sen så kan jag lägga upp :)


LUUCIAAA.

Ska strax äta sedan iväg till kyrkan där vår klass ska ha lucia firande :) kom gärna kl. 7 :D


HAHA..

Känner mig inte så himla pigg idag, har ont i huvudet.. men ska ta en alvedon och hoppas på att det blir bättre. Klev upp kl 5 så nu är jag nästan klar :) ska äta frulle nu och sen ska mammi locka och fixa mitt hår osv sen bär det av till kyrkan! Hare bra alla! :)


THE TIME OF MY LIFE.

Såja! nu är nästan allt klart inför imorgon, så nu ska jag bara ta det lugnt. har så himla ont i huvudet men hoppas på att det går över. Måste upp vääldigt tidigt också, klockan är ställd på 5 hehe ;) men jag hatar att stressa och de mesta dampar då också och de vill jag inte! Sååå det blir en tidig kväll ikväll. Godnatt! :)


SVAR.

Någon frågade vilka som spelade i vårt band och vad vi spelar. Dom som är med i bandet är jag, sandra, fanny w, hanna, och terese. Jag spelar trummor, sandra sjunger, fanny w spelar el gitarr, hanna bas och terese piano eller vad de nu heter ;) haha, kan säga att vi är kung iallafall! :D


ÄR SVIN NERVÖÖÖÖS.


DENNA LÅT SPELAR VI I VÅRT ÄLSKADE BAND.


SÖNDAG.

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan bara och det var bra för jag ska hinna med ganska mycket innan kl. 2 idag så jag är lite stressad, haha. Måste hinna baka, stryka lucia klänningen, fixa med ledaruppdraget, fota medans solen är uppe, testa hur jag ska ha mitt hår, och myckeet meer. Aja jag hinner inte skriva så mycket mer! Men kl 2 så åker iaf min klass på kyrkan och tränar inför lucia och band imorgon. hejdåå!

MADE TO BE BROKEN.

For på hockeyn ändå :) blev mycket stress menmen, haha vi kom typ dit 5 min innan första perioden slutade men ahh. Modo lika sämst som vanligt också. Sitter och kikar runt lite på internet men ska strax gå och se på teve sen antagligen sova, men jag är pigg så vi får väl se hur de blir med det. Godnatt!

SOUNDS BAD.


haha. Har nyss tryckt i mig en heel pizza! ah det var as länge sen jag åt de. Skulle kanske gå på hockeyn men sen insåg jag att jag inte skulle hunnit och hade ingen biljett heller satt de blir att se den hemma ist :) är fortfarande deg aa, hehe.


15:15


Bild från i somras, huuuh. Vaknade typ vid 1 och somnade vid 10 halv 11 igår så de var svin skönt :) hehe. Får se vad som händer ikväll. men vi hörs!

21:45

Har legat och pratat i telefon med fanny i några timmar ;) haha. sen så prata jag med sandra en sväng med. Jag har svinit ont i magen så jag måste gå och lägga mig ner innan jag dör.. bara de inte är magsjuka! usch. Och så ni vet så är det bara en tillfällig header :) kommer ny sen.

blondieee


FREDAG.

Kikar ut några konfirmations bilder som jag kan ge i julklapp till mormor och dom där, hhihi. Jag och emma skulle först inte åka på sliperiet men sen så ringde vi varan och kom på att båda faktiskt har tråkigt så vi skulle åka in till stan men sen så hade ingen av oss någon skjuts så det sket sig. Än fast det kanske inte skulle vart det roligaste man gjort en fredag kväll men de hade funkat ;) Men känner mig välldigt trött så det blir bra att ligga hemma och se på idol finalen istället! + lite godisss. men nu ska jag dra höres!

LÅT ALDRIG HOPPET FÖRSVINNA.

Hemma efter en rättså chill skoldag. Får se vad som händer ikväll, men nått blire iaf. Jag är inte på de bästa humöret men det funkar. Hörss sen

Jag tror jag önskade att du var nära.


19:26


HÄRLIGT HÄRLIGT.

Gokväll folket. Har ni haft en bra dag? Vet ni, vi har inget mer skolarbete kvar nu! så himla skönt alltså. Så nu kan man göra vad man vill efter skolan lixom, istället för att bara sitta hemma och plugga haha. Ska strax äta middag och sedan hoppa in i duschen. Ska be mamma ta hem en ny locktång från jobbet också, behöver testa en ny tills lucia på måndag :) Amen hejdå!



GODNATT PÅ ER.

Nu är jag klar med dyngan. Så nu ska jag gå och se på teve eller kanske gå och lägga mig. Är helt slut alltså. Sov gott alla sötnosar :)

WEBB PICS.


16:08

Helo! Jag sitter med plugg, plugg och ännu mer plugg. Så har inte riktigt tid med att blogga nu. Kan säga att jag tappade ner en mugg sen när jag skulle ta upp alla bitar så skar jag ju mig sååååklart :) så nu blöder det svin myucket, men ja hejda!

OINTRESSANT.

guuu vad tiden går snabbt! alltså jag syftar på klockan dåra, klockan var ju nyss 4-5 typ, och nu 8 ;o Så nu måste jag verkligen gå upp och duscha sedan lägga mig framför teven och kika på hockeyn, egentligen är det ingenting att se för dom suger men ändå. Hörs :)

YOU'RE MY FIREWORK.


GET BACK UP.

Kom hem för ganska länge sen. Skolan har varit bra, vi gjorde någon kåla och muffins på hemkunskapen. Kålan smaka skit men muffinsarna va goda :D hehe. Sen så hade vi någon oförberedd spanska läs förståelse också och den sög ju så himla hårt. Menmen så är det ju ibland. Nu ska jag försöka sätta mig ner och konsentrera mig på matten som vi har på torsdag så hörs sen :)
btw, lägger nog ut bild på hur mitt hår blev senare ikväll eller imorgon :)
Outfit:


MY ROOM.


Här har ni en bild på en del av mitt rum ;)

HELLO OUT THERE.


CAN YOU HEAR ME.

Kom hem från stan vid 6. jag och fanny for in direkt efter skolan, köpte lite små saker bara och julklappar. Nu har jag precis käka och ska gå upp och duscha sen slänga mig i soffan och se på ung och bortskämd ;) hare bra.

SÄNG DAGS, HEHE.


Ska gå upp och renbädda sängen nu sen sova, åker kanske in till stan imorgon en snabbbis också. Får se hur det blir med de sov gott! =)

21:28


THE TIME.


TRÄNING.

Snart klar med hk saken så nu blire lite hemma träning sen blir det duschen för min del =) höres.

fin bild..

13.02

Hej på er :) Igår for jag och mamma in till stan ganska tidigt för att shoppa lite julklappar osv. Blev lite kläder för mig också, ett par byxor och en skjorta. Visar kanske sen. Amen efter stan så for vi till hanssons och såg på hockey och åt mat där. Sen sovaaa. och nu sitter jag här med jobbiga hemkunskapen som suger. Den är egentligen inte så svår men bara så himla mycket man måste skriva och hålla koll på allt. Så jag ska försöka bli klar med den och ledaruppdraget idag, så vi hörs seeen :)


lalalallaaa


TEBAKA.

Tebaka te dator livet :D haha nejmen har inte hunnit med datorn i veckan. Jag har inte så mycket att säga. Men idag på skolan så fick vi testa göra ett nationell prov i no och det gick ju verkligen bra, huh. Inget plugg har vi heller eller jo hk men den är väl ganska lätt hoppas jag :) Och inga nya bilder har jag att bjuda på, men det kommer väl någon dag framöver. Nu ska jag kika runt på lite kläder på internet hörs :)


SÅ SER DET UT.

Guuu, det känns som att det var ett år sedan jag bloggade haha. Men det här blir ett väldans snabbt inlägg för jag måste gå upp och duscha nu, sen äta sen åker mamma och jag till mammas jobb och färgar mitt hår sedan åker vi på julkonsär så ni får ha det så himla bra ;)


SKOLAN.

Får ursäkta min dåliga uppdatering men har haft fullt upp hela veckan :) sitter och har no nu med amanda och fanny. Efter skolan så ska mamma färga mitt hår sen ska vi på någon julkonsär. Hinner nog inte skriva när jag kommer hem men isåfall så blogga jag imorgon :) hare bra!

RSS 2.0