17.15

Jag och Elin var ute och körde i 2 timmar ungefär, riktigt härligt! :) Nu ska jag bara äta mat sen drar jag in till friskis med emma, sen blir det solsidan. Vi får tom sovmorgon imorgon, eller hela veckan, vi börjar 10 varje dag och slutar 4. Imorgon ska nog mamma färga håret på mig också. Hare bra!

Just, jag var på stan och shoppade med mamma igår, visar nog det jag köpt senare :)




SKOTER

Hej, hur har ni det? jag vet att jag är sämst på att uppdatera osv men datorn kommer antingen imorgon eller på tisdag :) Jag har nyss varit ute och kört skoter, det var svin härligt! Varmt är det ute också. Det känns så himla härligt nu när vi har prao hela veckan och sedan så är det sportlov, as najs! hehe. Men nu ska jag åka och möta Elin med skotrarna. Hare bra!


23/2

Hej på er. Har ni det bra? Gubben min har precis farit hem så nu sitter jag här ensam. Mamma har köpt ett par nya gardiner till mitt rum så vi ska strax gå upp och sätta upp dom, haha. Och sen så blir det antagligen att se på någon film eller nått :) Våran nya dator har ännu inte kommit, men jag hoppas på att den kommer innan helgen, då blir det nya bilder och lite förändring här på bloggen också. Imorgon åker jag och brudar in till stan och sedan går vi och tränar. Hare bra!

Btw. Jag och Emma ska praoa på mamma mia nästa vecka.. Och det betyder pizza every day! :D hahah

HOCKEY

Sitter och pratar med fänny i telefonen och snart åker jag på hockey, bubben bjuder mig :) sötnosen. Hörss.

20.02

Nyduschad och frech! Nu blire solsidan :)

SLAPPT

hej! Det har varit en rättså chill söndag, eller jag har städat och flyttat om lite på rummet. Det blev bra :) Resten av dagen ska jag bara dega och sen äre ju solsidan. Imorgon åker vi in till skyttis och spelar hockey med skolan. Hare bra!

Har tyvärr inga bilder på denna dator

LÖRDAG KVÄLL

hej! jag ska strax äta mat sen så drar jag till hanna och ser på film osv :) Ha en bra kväll!

Kärlek till dig älskling! ♥


DOP

Hej på er. Nu sitter jag här färdig fixad och klar inför dop. Så nu vet ni ju i alla fall vad jag gör idag :) hehe, hörs sen!

18.35


JAG LEVER

Hej på er! Hoppas att ni har det bra. Jag har ju som sagt varit lite off ett tag med bloggandet. Men vår nya dator kommer nog hem nästa vecka, så då är jag tillbaka! Under de här veckorna har jag hunnit varit sjuk, haft en underbar helg i åre med min älskade pojkvän, tränat, gått på stan och bara haft det bra helt enkelt! :) Jag ska strax hoppa in i duschen och sen så drar jag till jocke med oscar och sandra :) Hoppas ni får en bra kväll. Puss

ÅRE HERE WE COME

Hej! Idag vid typ 1 så åker jag till åre med jocke! :) Blir där tills på söndag tror jag. Det blir super duber. Hare så bra här hemma. Pussar

11.00

Hej! sitter på skolan och har spanska och jag tänkte bara säga att våran dator hemma har pajat så jag kan tyvär inte blogga på ett tag. Eller det beror på hur lång tid det tar för dom att laga den. Efter skolan åker jag till min kära pojkvän och myser. Hare bra!

SVAR

Postat av: anonym

var kommer jackan från? :)

Svar: Den kommer ifrån bikbok :)

Och skriv namn nästa gång, jag bits inte! :)

VERKLIGEN INTE MIN DAG IDAG

Hej! Det är verkligen inte min dag idag. Bara så ni vet, och när jag är på dåligt humör så är det bäst att jag inte bloggar så mycket för då kan det smitta av sig till er. Och det vill vi ju inte. Så jag slutar här! Nu ska jag gå och sy på ett par jeans sen solsidan!


gammal bild, älskar dig!


CLOTHES


13.15

Hola! Igår kom jag hem runt 1 halv 2 kanske. Vi såg på melodifestivalen, och den sög verkligen enligt mig! Inte en enda låt som var bra, eller det ska väl i så fall vara dannys. Spelade nhl gjorde vi också men jag la ner det efter en match för jag var alldeles för dålig, hehe. Sen började vi se på någon bra film och ba degade :)
och nu har jag precis kommit in, har varit ute och åkt skidor i det fina vädret! Det var väldans skönt. Nu ska jag sätta mig ner och försöka träna till nationella som vi har på tisdag. Hare bra!

STAND BY ME


MIN LÖRDAG

Hej på er, mår ni bra? jag mår i alla fall kanon! Imorse kom jag och fanny på att vi ville in till stan så bästa farmor kom och hämtade oss. Sedan så gick vi och fikade med dom på efs. Ni ska få se hur fulla våra kak fat var sen haha! Och sen gick vi och kikade runt på stan bara. Nu ska jag hjälpa mamma med maten sen se klart hockeyn. Vi har gäster hemma så ska äta mat med dom efter hockeyn och sedan drar jag till bubben :) Pussar!


min nya ring, hihi :)

MED FÄNNY

Jag och fanny sitter och tjockar i oss massa chips och andra go saker! hehe gott dä. Nänu ska vi gå och se på tv och sen blir det sovmorgon för mig imorgon, för första gången på länge kan jag säga! Puss


16.33


Hejsan! Känner att jag varit lite off här på bloggen. Men jag har haft fullt upp! I onsdags var jag med jocke hela dagen/kvällen. Och igår direkt efter skolan åkte jag, emma och terese in till stan. Vi gick runt och shoppade lite sedan så gick vi och åt på thai, åh så gott det är alltså! Amen efter det så gick vi ner till hemma kväll och köpte en fet godis påse och sen gick vi ner till friskis och 'tränade' hehe. Och efter friskis gick vi på hockeyn. Det var lite kortfattat om mina två senaste dagar! Nu ska jag gå och göra någonting. Hörs mer sen!

DAGENS


Tröja - gina tricot, byxor - bik bok, halsduk - only

DU ÄR BRA, DU ÄR BÄST


Har precis ätit middag, det blev ganska sent för mamma slutade 7. I pausen på hockeyn ska jag gå upp och duscha sen ska jag välja kläder tills imorgon, slänga ner gympa kläderna i väskan och till sist sova. Imorgon kommer jocke hit, mamma ska nog klippa oss hihi, och sen ska vi bara mysa på :) så jag kanske inte skriver någonting förens imorgon kväll eller nått. Pussar

HAIRCUT

Det klart att jag inte ens har börjat med engelskan som jag sa att jag skulle göra för 3 timmar sen! haha, Jag hamnade brevid kameran och lekte med den lite istället. Alltså jag börjar få rättså långt hår nu (i alla fall enligt mig) och jag tycker att det är skit jobbigt att fixa långa hår, eller i alla fall mitt. Det lägger sig direkt eller vad man ska säga. Men det är riktigt snyggt! Ska nog be mamma ta hem saxen ikväll och se vad hon kan göra. Kommer nog inte klippa bort så mycket, bara så att det blir lättare att fixa osv. Mitt hår växer utav krö så det har snart växt ut igen. Haha fast jag tror inte ens att det komma synas. Men nu ska jag plugga. Hare bra!


FIREWORK


FICK AV KUSIN I PRESENT


ONÖDIGT INLÄGG

Hello! Dagen har varit much better today! haha. Vi slutade 12 idag också, men sen så var bussen försenad så den kom inte förens klockan 1. Men bättre än ingenting. Var dödligt hungrig idag innan lunchen alltså, höll på dö, var typ helt svag. haha roligt att veta va? nä men vissa dagar så kan jag bara vara så himla hungrig än fast jag nästan nyss ätit.. Aja känner att jag inte har någonting vättigt att säga. Så nu ska jag gå och göra engelskan. Hörs!


MIN KLÄNNING SOM JAG SYTT


RSS 2.0