21.01

Såja, nu har jag precis duschat och nu ska jag gå upp och lägga mig för jag är trött. Men kan jag säga att jag mår riktigt bra! :) och det hoppas jag att ni gör också. Hare bra!
<3

VI DANSAR TILL DENNA


Torsdag 31 Mars

Hej! nu är jag less på att fixa med blogg.se. Skoldagen har varit bara bra, vi hade band och vi fick reda på att våra band från vår skola ska iväg till alneskolan och spela för dom. Jag säger bara ALDRIG I LIVET! det kan dom glömma. jag har även ont i huvudet idag igen, om det fortsätter så måste jag nog åka och kolla upp det så får hoppas på att huvudvärken slutar. Imorgon åker jag in till stan direkt efter skolan och färgar håret sen så går jag och mamma ut och käkar middag. Får se vad jag hittar på efter det. Nu ska jag kika lite på oc och sen hoppa in i duschen. Hörs antingen ikväll eller imorgon. hare bra :)

SNART SÅ!


BAKA KAKA

hahah jag skulle göra en tigerkaka meeen den blev inte riktigt som tänkt.. först så glömde jag att vispa ägg och socker som man alltid ska göra först, sen så glömde jag att ta bort halva smeten så jag hedde ned chokladen direkt haha jag är sämst! den är inne i ugnen just nu så jag får väl se om den smakar bättre än vad den ser ut!
Btw. Färgar håret lite ljusare på fredag!

Headache

Igår följde jag med fanny, mia och johannan på solariumet och solade, efter det så gick (sprang) vi ner till friskis och tränade uppe på gymet. Eftersom vi alltid kommer sent till elisabets pass, som är de bästa så är det alltid fullt och så slutar det med att vi är tvungna att gymma ist, men det är väldigt härligt det med! Idag på skolan har vi inte gjort någonting speciellt, slapp dag helt enkelt. Nu ska jag gå och fika sen gå och lägga mig en stund för jag har så ont i huvudet som jag har haft i sex hela dagar nu. Undra om jag väntar på någon förkydling eller något. hoppas inte! men jag skriver mer ikväll istället. Hörs

MÅNDAG 28 MARS

dagen har varit bara bra, vi gjorde te kakor på hemkunskapen och dom blev sjukt goda! dom måste man ju bara göra igen. Sen har det inte hänt så mycket annat, eller på so:n så satt vi och kollade på skolavslutnings klänningar och det finns så himla många som jag skulle vilja beställa hem. men jag får vänta tills vi åker till usa :) nu ska jag käka middag, byta om och sedan åker jag på hockeyn med jocke. Hare bra!
Outfit:

GEOO

HEJ! soligt ute idag, underbart! sitter och jobbar med geografi ska skriva om thailand. jaag har inte så mycket mer att säga så hörs hemma! Kram

27 MARS

Hej på er! Jag känner att jag är rättså off här på bloggen. jag skulle nog behöva lite omväxling av design osv, så jag ska ta mig tid till det någon dag. Sen så måste jag fota så jag får lite nya bilder att visa er! idag har vi haft folk här på middag och jag är så himla trött alltså. det blir nog en tidig kväll för mig. Nu ska jag gå och se teve. Hare bra!

SÖNDAG

Gårkvällen var jätte trevlig, mycket folk. Vi for väl dit vid tre ungefär och åkte hem vid halv 2. Jag var verkligen dö trött så jag somnade där ett tag också, haha. Ovanligt! men nu är jag jätte trött så jag ska lägga mig i soffan och se på oc, hörs sen!
Vill ha sommar!

50 fest

Godmorgon på er! Imorse vaknade jag vid nio så jag har nyss ätit en super god och stor frukost! Ska kika runt på lite bloggar men sedan så måste jag gå och duscha. Ikväll så åker vi till hanssons eftersom kattis fyller 50 år. Vi ska vara där vid 3 för att mamma ska hjälpa dem med maten osv, men vi blir där hela kvällen/natten eftersom det kommer att komma mycket folk! och det bästa är att jocke ska följa med! hihih :) Ska försöka hinna med en outfit bild sen också! puss

MIN FREDAG

Hej kära läsare! det här blir ett snabbt inlägg om min dag/kväll. Sov en stund då jag kom, såg på oc sen nu har jag precis duschat och ska strax fara och äta middag hos farmor sen efter det så åker jag till älsklingen :) ha en underbar fredag hörni!

DAGENS


21.01

Hej! tänkte bara säga att jag lever och jag mår prima. Jag har inte riktigt tid att blogga just nu men imorgon när jag kommer hem så ska ni få se på lite ny inköpta vår kläder och outfit :) Puss
Ska snart färga ljust hår igen! eller absolut inte sådär ljust utan bara lite ljusbrunt med slingor i :)

IT FEELS GOOD

Är precis hem kommen ifrån träning, så sjukt skönt! Medel passet som vi skulle gå på var fullt så vi fick gratis gym istället. Vi hann gå på stan i cirka 20 minuter innan träningen, än fast vi sprang runt som yra höns så hittade jag ett par dö snygga jeans shorts och ett par tränings byxor. Visar någon annan dag. Nu ska jag plugga lite, hare bra! :)
ÄLSKA

TRÄNING

Nu drar jag på tränng, hej!

Outfit


HÖRS HEJ

Ligger i sängen med en mätt mage. jag har ont i huvudet och är bara allmänt slö, plus så har jag ingenting att blogga om så jag tycker att vi hörs imorgon istället. Nya tag!


PLUGGA BALLE

Skolan idag har varit ganska bra, måndagar är inte de bästa men. När jag kom hem så pratade jag med älskling en stund på skype sen har jag bara degat. Jag har egentligen inte tid till att blogga just nu eftersom jag måste plugga balle.. så hörs efter maten!
Har tyvärr bara dåliga webb bilder. Men jag ska försöka bli bättre på att fota outfits osv.

SOLSIDAN

Har legat och sett på två avsnitt från oc, kan säga att jag är väldigt slapp på söndagar. Mamma ska kanske klippa mig snart också, får se om det blir i kväll eller i morgon. Nu väntar jag på att solsidan ska börja. Puss


BLACK

Jag satt och kollade på bilder, och jag hade nyss typ nästan svart hår!

14.36

påklädd och klar så snart kommer oscar och sandra förhoppningsvis med skotern så far jag med dom, jocke kunde tyvärr inte följa med.. men jaja, ut i det underbara vädret!

FIN SÖNDAG

Godmorgon! jag har precis vaknat och nu ska jag gå och äta gröt, ska nog köra skoter idag. Hörs sen.

01.42

hej! tjejerna har precis lämnat mig och nu ligger jag här i sängen och kolla bloggar. Vi har sett på pearl harbour som är runt 3 timmar lång, men den var bra! sen såg vi på love and other drugs igen och bara myste. nu ska jag försöka sova. Godnatt!

BAJS AA

Blir att emma och terese kommer hit istället, för varken jocke eller jag har någon skjuts så det sket sig :'( men det blir bra med ännu en myskväll med brudar aa :) men hör ssen!
du är bäst älskling!

16.53

har suttit framför datorn och sett på oc halva dagen tror jag. Men nu är jag ensam hemma och det kommer jag att vara hela kvällen så älskling kommer nog hit och underhåller mig sedan ikväll :) nu ska jag i alla fall dra mig upp mot duschen och sen kommer mamma hem med pizza till mig innan dom far igen, välldigt gott! Hörs efter duschen finisar.
saknar mina älskade syskon! men får träffa dom om 6 veckor, läängtaaar.

ÄLSKA DEN


BIO MYS MED GIRLSEN

Gårdagen var super! Vi åkte och såg på hur många lingon finns det i världen, sjukt gullig film. ett måste att se den! fast filmen krånglade lite så vi fick se med tända lampor och utan ljud i ungefär 20 minuter så när filmen var slut så fick vi ersättnings biljetter, värt :) efter bion åkte vi och hämtade Hanna sen åkte vi hem till Terese och såg på film och bara fetade oss med massa go saker. Sov lite gjorde vi också, haha. Var väl hemma runt 1. Nu ska jag se lite på oc och sen kanske gå ut en sväng eller hur det nu blir. Puss

Funkade inte att ladda upp bilder så ni får en repris för tillfället!

REDOO

Nu är jag redo för bio!

HÄR ÄR FRAMSIDAN PÅ TRÖJAN

Vi fick aldrig veta något.. Men ändå har vi toppbetyg!

KLASS TRÖJA

Jag har ingen ork just nu att blogga särklit mycket men jag kan ju tala om lite vad jag har för mig i alla fall. Vi fick våra klass tröjor idag och dom satt som en smäck! Och ikväll ska jag på bio med massa underbara brudar, så nu ska jag lägga mig i soffan och se på oc och hoppas på att min huvudvärk går över sen ska jag fixa mig :) Får se om jag kanske hinner slänga iväg ett inlägg innan jag far också. Men annars får ni ha en super bra fredags kväll för det ska i alla fall jag ha!

20.21

älskling har precis åkt så nu ligger jag i sängen och ska fortsätta se på oc! Hörs imorgon efter hockeyn.


SKÖN VINST

Idag hade vi ju som sagt nationella i biologi, och det gick väl som det gick. Sen så hade vi trippelboll också. Våran klass spelade mot 9:1 och det såklart att vi vann! vi är ju bäst! Imorgon spelar vi mot 9:2 så hoppas på vinst då med! men det kan bli tufft! och nu sitter jag här med jocke och vi har nyss ätit B&J och haft vattenkrig, jag vann efter att jocke blivit dyng blöt och gav upp ;) men nu ska vi gå och göra någonting annat. Pussar
Det där var efter skolan så jag hade fortfarande träningskläderna på mig.
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

TRÖTT

Somnade med biologi boken i knät, så jag kan ju inte påstå att det går speciellt bra att plugga nu. Men vi gjorde rättså mycket idag på skolan. Jag har i alla fall nyss duschat och ska snart gå och laga mat så det är klart tills mamma kommer hem. Jag och mamma är nämligen ensamma hemma denna vecka för anders är i sthlm. Nog för mig. hejdå!

NU

hahah alltså det ser ut som att jag har läppstift. Men det har jag verkligen inte! tänkte ba säga de :)
Nu = B&J + Massor av plugg.

B&J

Mamma kom hem med potatis sallad och rostbiff och guu så gott det var! plus några blodapelsiner på det. mumsigt. Tänkte också säga att skoldagen har varit bra, har varit väldans trött men annars helt OK. Nu ska jag plugga det sista på biologin (för kvällen) sen ska jag äta B&J till en film, ap nice! Hare bra

DAGENS OUTFIT

Nu ska jag sätta mig och läsa lite biologi. Hörs

SPORTLOVETS OUTFIT!


DET ÄR INTE LÄTT

Här sitter jag och försöker sortera lite bilder. Har ju nästan inga eftersom förra datorn pajade, men har några från iphonen. Men jag kan också säga att det verkligen svårt att förstå sig på en MacBook Air dator, nästan omöjligt för mig. Men man lär sig väl med tiden får man hoppas! Men nu ska jag dra och tagga till solsidan, plus skolan imorgon. Pussar

:)

Jag har verkligen fått vår känsla! än fast all snö är kvar.

SÖNDAG 13 MARS

Min kväll igår sedan jag hade kommit hem blev väl egentligen ganska deg. Låg och såg på någon film nere i soffan, men såklart så somnade jag vid 11. För er som inte vet så är jag expert på att somna i soffor, eller egentligen överallt.. det lilla jag såg av filmen var kung så jag måste nog ladda hem den och se resten haha.
Jag har i alla fall precis klivit upp och hamnade här. Snart kommer våra förra grannar hit med skotrarna och ska grilla korv så ut ska jag i alla fall! ha en bra söndag.

12 MARS 2011

Hej kära läsare! jag är nästan precis hemkommen. Var på kyrkan ungefär i en timme sen så följde jag med gubben och hans bror på matcompa och käka där. Men sen så skulle dom skjutsa några så det fanns inte plats i bilen så därför jag kom hem liksom :) nu sitter jag och ser på melodifestivalen och käkar chips och dricker dricka. Hoppas ni får en bra lördags kväll!
outfit

15.12

Min dag: har lockat håret på mormor (haha), varit ute en stund i det vackra vädret, duschat, fixat mig, ätit och lite annat. Jag ska snart gå upp och klä på mig andra kläder, har bara slappisar på mig nu. sen så ska mamma locka håret på mig också :) ska försöka lägga upp outfit bild sen. pussar!


WHAT'S MY NAME?

Good morning!
Vaknade precis och det är strålande väder ute, så det måste man ta reda på. jag ska alldeles strax hoppa in  i duschen och äta frulle. Sen sätter jag mig nog ute i solen och pluggar lite biologi. men hur det ska gå att plugga är en annan sak men.. får se vad jag hittar på ikväll. men kl 5 så är det 'läger eko' på kyrkan som det heter. De visar bilder/filmer osv från lägret vi var på. men nu ska jag dra mig upp ur sängen. Hare bra.
Anna-Maria, Jag och Fanny Westman
Älskar bilderna då vi har onepiece på oss. Och det kommer antagligen upp fler här så småning om. Det är Alma som tagit dem :)

OC

går nog upp och ser på oc nu. sovgott alla sötnosar!

EN TILL ONEPIECE

Måste köpa denna när jag åker till USA! Vi längtar, eller vad säger du elin? :)

11 MARS

Älska mig var sjukt bra! men man blir verkligen arg när man ser den..och ledsen. och till er som inte sett den se den! Jag har precis käkat middag, gott med lite mat i magen. Jag har inte så mycket mer att säga er mer än att jag har laddat hem oc sessongen och ska nog se den ikväll. Men först så ska jag lägga mig och vara lite social och se på lite teve här nere. pussilusspuss


ÄLSKA MIG

Har legat och pratat med sandra ett tag :) och nu ska jag lägga mig och se på älska mig. Hare bra!

HOME SWEET HOME

Hej! Nu är jag hemma igen efter en vecka i kittelfjäll!  Har alla haft ett bra lov? mitt har varit jätte bra. Än fast backarna inte var dom allra bästa, men dom funkade ändå. Jag tänker nog inte berätta allt vi gjort för det har jag inte ork till. Men det kanske kommer upp några bilder sen, om alma kanske kan skicka några :) så ni får hålla utkik! puss

LOVE AND OTHER DRUGS

Har legat och sett på love and other drugs nu, bra film! grinar som attan bara. Nu ska jag försöka sova. Godnatt!

HA ETT BRA LOV

Hej folket! Har just sett klart en världelös film, äcklig var den också! så det var ganska ovärt. jag ska strax gå upp och lägga mig och se på film, eller så somnar jag direkt bara eftersom jag ska upp 6 imorgon. bussen går 07.30. ganska tidigt, eller vad säger ni? jag har även laddat hem lite musik som jag ska ha tills bussen, eller ja har spotify premium så då kan man ju ladda hem där och lyssna utan internet om ni fattar, hehe. Men om jag inte hinner skriva något mer innan jag far så får ni ha ett underbart lov allihopa! Hörs på torsdag!

PACKAT OCH KLART!

Såja, nu har jag precis packat klart! känns bra :) nu ska jag rensa lite kyckling (usch) sen så ska jag se på modo. Puss

FILM

Jag har legat och pratat med fanny i telefonen i 3 h ungefär. Vi hade inte pratat på länge så de behövdes :) jag har inte heller packat än men det hinner jag! Nu ska jag lägga mig och se american pie. puss

bilder från i somras :) längtaaar!

PACKAR FÖR FULLA MUGGAR

Godmorgon på er! jag klev precis upp ur sängen. Idag måste jag tillägna dagen åt att packa faktiskt, jag suger verkligen på att packa. Jag försöker att inte ta med mig så mycket men när jag väl ska fara så har jag nästan med mig hela garderoben.. så det blir inte lätt, haha. Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt. känns skönt ändå. Nu ska jag försöka ladda hem några filmer. Jocke hjälpte mig igår med det men vet liksom inte om det sitter kvar i huvudet, hur man gjorde. aja vi ser väl. Hörs sen!
Det här var min och gubbens kväll igår. Film, godis och massa mys :)

FRIDAY IN MY HEART

halihalå, kom precis hem från worket. Vi jobbade till 4 idag och det var riktigt himla drygt faktiskt, men det har ändå varit en hel värd vecka! Så nu har vi ju sportlov, hur skönt känns inte det egentligen :) På söndag så drar vi ju som sagt till kittellfjäll som kommer att bli awsome! Hah ja mer har jag inte att säga, köpte lite mer än 1 kg godis idag på hemma kväll som jag ska ha med mig :D hahah tjockis. Mina föräldrar åker bort ikväll så då kommer jocke hit, hih mysigt :) Men nu ska jag kika runt lite på internet. Ha en fortsatt bra fredag hörni!

BLÄ MODO

ligger och ser på modo, men kan ju inte påstå att det går särskilt bra för dem..

3/3

hej! Jag är precis hem kommen från friskis. Jag och tessan gick på ett medel/styrka pass. Idag på praon så slutade jag vid 2 och då gick jag på stan med jocke en stund och sen så mötte vi även upp oscar och terese. Vi gick bara runt och kikade osv :) sen så gick jag och terese ner till friskis och tränade. Imorgon efter jobbet så ska jag och emma gå ner till hemmakväll och köpa godis tills kittelfjäll! åhh vad gott. Sen på kvällen kommer älskling hit :) Nu ska jag gå och se på hockeyn. Hare bra!

Svar

Någon frågade vart jeansen är ifrån. Och svaret är: dom är ifrån jc :)

2 MARS

Börjar lära mig lite iallafall. Men nu pallar jag inge mer dator ikväll så jag lägger mig framför teven istället. Imorgon efter jobbet så drar jag och tessan och tränar :) hare bra!

NEW


NY DATOR

Tja! Äntligen så har vår nya dator kommit så jag sitter här och försöker att förstå mig på den, men det är inte lätt kan jag lova! haha. Idag har jag ju som sagt jobbat på mamma mia med emma, det är rättså kul faktiskt. Jobbar ungefär 10 till 2-3 + 1 h lunch, så det är chill. Hoppas ni har det bra osv, nu ska jag återgå till att lära mig datorn. Hörs
Dagens outfit ;)

RSS 2.0